Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje močno izpadanje las

močno izpadanje las

Pozdravljeni!
Stara sem 22 let in pri 18 letih sem ekstremno shujšala,zgubila sem 15 kg,iz 63 sem prišla do 48 kg,sedaj pa imam normalno telesno težo ,66 kg. Skrbi pa me ,ker odkar sem shujšala mi izpadajo lasje in se mi izpadanje las sploh ne ustavi,imela sem krvne preiskave pa je vse ok,tako da res nevem kaj bi bil vzrok za še vedno tako povečano izpadanje las? Je morda kriv stres ali nevem kaj?
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.
lp

Spoštovani!

Kot je bilo že večkrat rečeno so vzroki za povečano izpadanje las različno. Lahko gre za sezonsko izpadanje, hormonske motnje, sistemske bolezni, pomanjkanje mineralov, bolezni kože in lasišča, vnetna žarišča v telesu, vpliv zdravil, toksinov …..Priporočam obisk pri izbarnem zdravniku, ki bo opravil ustrezne laboratorijske preiskave za opredelitev vzroka povečanega izpadanja as.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

Pozdravljeni!

Vsi, ki Vas zanimajo izkušnje po uporabi DERMALUXEHAIR SERUMA IN ŠAMPONA, naj vam povem, da ga sama tudi v lekarni svetujem, ker imamo veliko strank, ki so zelo zadovoljne z rezultati, ki so vidni po uporabi DERMALUXEHAIR izdelkov. Sama sem uporabnica DERMALUXELASH seruma za rast trepalnic, ki ima enako učinkovino kot serum za rast las. Preverjeno deluje!! Zato ga v lekarnah vedno več prodajajo. Vredno nakupa in kar je najpomembneje- je učinkovit in kvaliteten izdelek!
lp, Andreja

Spoštovani!

Hvala za informacije.
Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog

Zdravo danes na strizenju je frizerka odkrila na glavi majhn krogec ki ni bilo las krogec je velik 1cm mogoce se malo manj in me skrbi ali mogoce vi veste vzrok tega?

Spoštovani!

Glede na navedeno gre za t.i. krožno izpadanje las (alopecia areata). Vzroki so različni. Potrebno je izključiti vnetno žarišče v telesu (zobje, žrelo…). Priporočam obisk pri izbranem zdravniku.

Lp

pozdravljeni.
pred 4,5 leti sem rodila mojo princeskico,katera se je dojila samo2 meseca,ko je prenehala so mi lasje pricneli odpadati v sopih…in meseci so sli,lasje odpadali in odpadali..na sreco sem imela goste lase in ni bila tako ocitna razlika po 2 letih,da so se mi lasje stanjsali za polovico…(po porodu odpadajo lasje do 6 mesecev).
glede na to,da sem frizerka sem preiskusila profesionalne preparata proti izpadanju las,ker niso pomagali tudi raznovrstne tablete in tudi samplne iz lekaren in dm-a..
po 2 letih sem odsla do zdravnice in se napotila k dermatologinji,katera pride do rezultata,da lasje odpadajo od poroda in da bojo ze nehale odpadat…
od obupa grem se do ginekologinje in prosim za kontracepcijske tablete…
po jemanju kt,po mesecu do dveh ze opazam razliko manjsega odpadanja las …
po enem letu kt,se odlocimo za se enega otrocka in preneham z tabletkami… seveda lasje zacnejo spet odpadat nenormalno,susim si jih nad banjo,saj drugace lahko sesam vsakic po pranju las..
grozno… nevem vec kaj naj,lasje so obupni,se en bogi copek jih je ostal,brez leska,brez zdravja…
pomagajteeee

Spoštovani!

Priporočam obisk pri izbranem zdravniku družinske medicine in morda pregled pri endokrinologu.

Lp

Zivjo! Sem v 40.letu in imam diagnozo alopecija totalis. Ze ko sem bila stara 5 let so mi zaceli izpadati lasje, najprej kot krog premera 2 cm, ki je zraslo nazaj. Ko sem bila v 2.razredu os, so mi lasje zopet zaceli izpadati, v 3 razredu pa mi so skoraj vsi lasje cez noc odpadli in zdaj imam le se nekaj copkov las zadaj(kot moska plesavost). Vse od takrat nosim lasuljo. Bila sem tudi pri dveh bioenergetikah ampak nobenega ucinka. Cisto sem ze obupala, da bom kdaj imela svoje lase, ko sem izvedela za dermaluxelash hair. Zanima me ce bi zacela uporabljat ta izdelek a bi mogoce zaceli lasje po tolikem casu nazaj rasti.? Zelo me zanima vase mnenje.

Spoštovani!

Preparata “dermaluxelash hair” žal ne poznam zato tudi ne morem komentirati vašega vprašanja.

LP

Star sem 40 let, Dermaluxehair šampon in serum uporabljam po navodilih že od 1.9.2016 pa do zdaj žal ni nobenih vidnih rezultatov, vsaj ne za prosto oko. Malo me moti, da nikjer ne zasledim nobenega pametnega foruma o tem serumu, ker je zadeva precej draga. Če ima kdo kake pozitivne izkušnje se naj oglasi. Se slišimo zopet čez nekaj mesecev, upam da z vidnimi rezultati.
Lp

New Report

Close