močni krči, izpuščaji pa ne
Mene pa zanima, ali so pri alergiji nujno prisotni izpuščaji ali ne? Moja 2-mesečnica ima namreč grozne krče cel dan in noč, če jem kravje mleko in izdelke iz njega, jajca, svinjino (pa verjetno še kaj, pa še nisem ugotovila). Ko sem to ukinila v svoji prehrani, je bilo za 90% bolje! Vendar pa ne dobi izpuščajev oziroma le nekaj rdečih mozoljčkov po obrazu. Ali gre torej za alergije ali ne? Testirali se še nisva, me pa zanimajo vaše izkušnje glede tega.
Hvala!
teja
Moja hči je imela krče do enega leta, ko pa so se nehali, so se začele težave s kožo. Zdravnikom so se zdeli krči normalna stvar, ki bo minila, meni pa ne, saj sem otroka toliko prenosla in toliko prebedela ob teh krčih, da mi je hudo že ob misli na ta čas. Žal nisem vedela toliko o alergijah, kot vem danes. Če se krči po treh mesecih (kar naj bi bilo normalno)ne bodo nehali pri tvoji hčerki, bi bilo dobro paziti na tvojo prehrano.Mojo hči so testirali (preko krvi) pri 1,5 letu, pa ni pokazalo čisto nič, stanje kože pa je bilo obupno. Sedaj se spet odpravljava na testiranje in bomo videli kaj bo. Že zdaj pa se izogibamo kravjega mleka, jajc in bele moke . LP