Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Fizioterapija in masaže močna bolečina ob vdihu ob lopatici! nujno

močna bolečina ob vdihu ob lopatici! nujno

Pozdrav

obračam se na vas v upanju, da mi pomagate kako resiti mojo tezavo.
že nekaj časa me močno boli na levi strani hrbta v predelu med lopatico in hrbtenico ( priložim sliko) . bolečina je tako močna zadnje 2 dni , da ne spim . Naj povem da najbolj me boli ko vdihnem in v pol leze položaju. Bolečina je topa zeloo močna kot bi me kdo zaril z nožem.Bolečina tudi preide spredaj na predel leve strani dekolteja.
Trenutno sem na fizioterapiji ( grejejo mi tale predel z lučko, pol pa neke priseske ko Vac ter kineziološke trakove), Vendar tole ni nič boljse. Fiziot. me je danes pretikal in rekel,da v tem predelu ki sem ga oznacila tudi vam imam kot luknjo da misice ne čuti.
Enostavno s tem se borim ze kr nekaj časa lahko rečem tudi leto dni se več vednar v teh dneh je se veliko huje kajti ne neha. Nisem imela popolnoma nobene prometne ali kakršne koli poškodbe.
Slikali so mu hrbet, ramenski del in zloma ni.
Lepo vas prosim,kako bi lahlo prisla temu do konca,? ali lahko osebnega dr. zaprosim, za kak UZ kjer se vidi kake kite, mišice, ukleščen živc?
enostavno ne morem več ob vsakem vdihu je taka bolečina

Pozdravljeni!

Glede na opisane simptome in njihove značilnosti gre najverjetneje za protruzijo diska v vratnem delu. Seveda brez pregleda tega ne morem zagotovo trditi. Pomaga (http://www.fizioterapija.net/blog/bolecine-v-vratu-in-med-lopaticami/) in (http://www.fizioterapija.net/blog/trigger-tocke-misicni-vozli/).

Hvala za info

pozabila sem napisat da je tudi bolečina prisotna spredaj nad levo dojko. točno ko se taknem na tej točki me zaboli vzadaj in večkrat imam bolečino v predelu srca ( srce UZ ok)
ali prosim dr. za UZ? lahko fizioter, na podlagi maseže določ kaj i tole bilo, ker je res grozno.. pa tudi opažam da je bolečina prisotna bolj v času ovulacije in mestruacije.

Pozdravljena!

Ob menstruaciji in ovulaciji smo bolj občutljive…

In če pritisk spredaj povzroči bolečino zadaj, je to sigurno povezano…

New Report

Close