Močenje postelje ponoči
Zgodil se nam je neljubi dogodek. Partner se je že nekajkrat ponoči polulal v postelji, zaradi česar mu je zelo neprijetno. Vse to se je zgodilo v času, ko sem bila službeno odsotna, njemu pa je bila prepuščena skr za otroke in dom. Ga ne obtožujem, se pa malce sprašujem, saj še nisva v starosti, ko naj bi se pojavljale tovrstne težave, zato sem malce v skrbeh.
Spodaj sem prebrala, da je lahko tovrstna težava kratkotrajna, kar pomeni, da je upanje, da izgine. Morda je bil samo preveč u stresu zaradi nenehnih skrbi in ogromnih nenadnih obveznosti, pa se je zgodilo kar se pač je.
Ali nama svetujete, da malce tole spremljava, ali da oopustiva misel in živiva dalje, kot da se nič ni pripetilo?
Pozdravljeni!
Po mojem mišljenju bi bilo dobro živeti normalno naprej, zadevo pa vseeno opazovati. V primeru, da bi se težava ponavljala pa poiskati zdravniško pomoč pri urologu, ki bi zadevo razjasnil.
Z lepimi pozdravi,
Lorena Meglič
pozdravljeni!
Moj fant je star 23 let in se mu vsake toliko časa zgodi nesreča v postelji. Sredi noči se polula v posteljo ne da bi se pri tem zbudil. Te težave je imel že kot otrok pred puberteto. V otroštvu so bile težave in nesreče pogostejše. Sedaj je bilo že več mesecov vse ok. Sedaj pa se je spet ponovilo. To ga tudi osebno zelo prizadane in je zelo nesrečen. Trudi se to prekiniti, vendar ima občutek da na to nima vpliva, kar zgodi se. V zadnjih leth se to pripeti 2-3krat na leto. Na povem da se z podobnimi težavami srečuje tudi nejgov mlajši brat, ki je star 11 let.
Prosim vas za nasvet in mnenj glede povedanega in vas lepo pozdravljam.