Najdi forum

Moč naših misli

Mene samo zanima, ali nam res lahko pozitivne afirmacije in pozitivno mišljenje o samem sebi (s tem, da stare težave razčistimo) spremeni življenje in dojemanje sveta? Prebrala sem namreč knjigo Moč je v tebi in me zanima če je res tako enostavno?

Spoštovana Anica,
če boste pozitivne afirmacije dovolj pogosto in dovolj dolgo ponavljali, jih boste postopno, ne da bi se tega vsakič posebej zavedali začeli uresničevati.To pa že pomeni dosežen cilj, kanje?

Pri sebi sem pred časom pričela v ospredje postavljati pozitivne misli, v ljudeh videt bolj dobro, kot slabo, se ne obremenjevat s stvarmi, ki so mi včasih “jemale ” moč, četudi sem vedela, da jih ne morem spremenit… Tudi prijateljem sem povedala, da se z neumnostmi ne bom več obremenjevala, da gledam na cel svet bolj optimistično…..Čeprav sem tudi sama dvomila, če res tako gledam, nisem vedela: me nekaj res ne jezi ali si samo tako dopovedujem- moram povedat, da mi je uspelo……Pred tem sem bila precej sesuta, povsod sem videvala le probleme, življenje neke visoke vrednosti ni imelo ( češ, samo mučenje, delo..itd…)……Sedaj pa sem kot prerojena….
Splača se poskusit….

Lp

Anica, pozitivne misli so bistvo samega življenja.

Življenje si sama krojiš in oblikuješ s svojimi mislimi. One te oblikujejo.

Še več tvoje misli so vse kar ti si!

Verjami vase, podi pogumna, samozavestna. Vse je odvisno od tebe. Sami si izberemo svojo življenjsko pot.

🙂

Pa lep dan želim.

Zivjo!

Jaz ti lahko iz svojih izkusenj povem da se da! Je pa tudi res, da je potrebno veliko dela in casa.Tudi jaz sem prebrala knjigo “Zivljenje je tvoje” malo po tistem ko sem dozivela zivcni zlom in moram rect da mi zadeva ni prisla do zivega (takrat),ker se se vedno nisem cist pobrala…
Po parih mesecih sem jo pa spet vzela v roke in zacela brati – tokrat pocasneje in bolj zavzeto, zacela sem z afirmacijami i.t.d…
Zdaj lahko recem da pomaga,ampak seveda do neke mere.Vcasih,ko se pocutis res “na dnu” ti to takrat ne bo kaj dosti pomagalo,v globalu pa!!

Veliko srece in prijetnega branja!

Gigli

New Report

Close