Najdi forum

pozdravljeni!
ponavadai pred spanjem moje misli zatečejo nekam drugam, si predstavljam določene stvari, včasih me to sanjarjenje potegne tudi čez dan sploh če se vozim v avtu. hecno, ampak lahko rečem da se mi je potem 50% tega tudi uresničilo. tako da imam občutek če si nekatero stvar večkrat privlečem v misli in si to želim se kasneje to res zgodi.
kaj mislite je to mogoče????

Seveda je mogoče! Lahko si celo zelo srečna, ker se ti to dogaja samo od sebe. Ko sanjariš, še posebej pa zvečer pred spanjem, se tvoja možganska aktivnost umiri in vstopiš v alfa stanje zavesti ali pa celo v theta. Takrat je moč tvojega uma 10x ali pa celo 100x večja. Mnogo ljudi se dolgo uči, da dosežejo takšno stanje in ga uporabijo za kreativnost, zdravljenje, reševanje problemov…
Težava je v tem, ker je zelo težko ostati “buden” v alfa stanju zavesti. Večina ljudi namreč zelo hitro zaspi. Tebi pa se kot kaže pojavi čisto naravno in si sposobna ostati in delovati v njem dlje časa.
Sicer ne vem ali so tvoje misli pozitivne in ti prinašajo korist ali pa je ravno obratno. V vsakem primeru pa ti svetujem, da svoje sanjarjenje uporabiš pozitivno, ker kot si sama ugotovila, se veliko tega uresniči. Če se boš naučila tehnik kontrole uma, pa se ti bo uresničilo še več! Preberi si kakšno knjigo, npr. Kreativna vizualizacija – Shakti Gawain in se nauči pozitivnih tehnik vizualizacije. Prepričan sem, da boš hitro vzljubila moč svojih misli!

Lp

ja hvala za tvoj odgovor. moje misli so seveda pozitivne in se tičejo samo mene….. slabo..ne,ne niti sebi niti drugim.
bom pogledla to knjigo. hvala ti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close