Najdi forum

mnenje!?

pozdravljeni imam gerb,duodegunastični refluks,velikodrsno hiatalno kilo,krončni gastritis(gastroskopija pred 7 meseci)in poln žolčnik-kamni in pesek,en kamen tik pred izvodilom(uz prejšnji teden).
moje težave so:cmok v grlu,bolečina v požiralniku,in prsnem košu,gosta sluz v požiralniku sploh če pojem kaj kislega,občasne bolečine pod desnim rebrnim lokom,slabost,posledično omotica in neprijetno potna koža,utrujenost,…eh,ni za nikamor!!!!!
ali je možno da je vzrok mojih težav žolč in gerb?pred meseci sem jemala acipan 40 mg 2x na dan,zdaj pa že lep čas ne.Po uz trebuha so mi rekli naj bi bila doza manjša,naj se nujno naročim na operacijo.Prosim za nasvet-ali naj jemljem acipan kot prej ali manj in še to-vsebina ki se mi vrača ni vedno kisla,konstantno je prisotna nekje na sredi požiralnika(kot bi imela tam skoz hrano oz. bruhanje)ko se mi spahne je tako neprijetno-zaboli me okus je po bruhanju a ne bruham.
Ker se mi to dogaja dan na dan sem že obupana in utrujena od bolečin,včasih se mi zdi da se bom zadušila zraven-res neprijetno.
prosim za nasvet,hvala in lep pozdrav

Spoštovana,

svetujem, da opravite manometrijo požiralnika in pH-metrijo požiralnika z impedanco. Preiskavi opravite na GEIK UKC Ljubljana. Z izvidi se naročite v mojo ambulanto po tel 041 7373033. Verjetno vam bo antirefluksna operacija pomagala odpraviti težave povezane z refluksom v požiralnik, grlo in žrelo. Biliarnega doudenogastričnega pa ne. Kljub temu se vam bo kakovost življenja izboljšala. Več na pogovoru v ambulanti. LP MB

************************************** mag. Marko Bitenc dr.med. Tel:041 737 033 http://kirurska-ambulanta.si/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close