Najdi forum

A dela kdo za Amway? Kakšne so vaše izkušnje?
Lp Mia

Preživeto!!!
Nikar se ne pleti v to zadevo ,ker te bo drago stalo obljubljajo ogromno ,toda preden ti prideš do zasluška si že globoko v minusu.kar se tiče izdelkov ,dragi in kakovost vprašljiva

kot pravi članica….predrago! Uspešen si samo, če poznaš ogromno ljudi, ki kupujejo izdelke in če jih nekaj tud privlečeš kot sodelavce. Vsak se pa sam odloči….Je pa to sistem mrežnega marketinga.

Samo stran.

Glede uspešnosti prodaje ne vem, ker samo kupujem, je pa njihov izdelek proti madežem do sedaj edini, ki je razne madeže z oblačil odstranil.
So pa ti mrežni marketingi drugače ena kriza. Jaz sem bila pred mnogo leti na predstavitvi Golden Products. Ni mi bilo jasno kako ljudem ni potegnilo, da bodo zaslužili samo tisti, ki so jim predavali in so na vrhu piramide.
z.

No, sej nekateri izdelki so v redu, ampak pravim nekateri…..samo so fuulll predragi. Jz sem zadnjič v Italiji kupila sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna tako rekoč zastonj, ampak kamen sem v dobesedno dveh sekundah odstranila, tko da se mi zdi neumno, da bi dala jurja al pa dva za isto zadevo…Včlanila se pa zarad tega, da bi imela 30% ceneje ne bi nikoli, ker še zmeraj pride predrago, vsaj zame.
Tisti, ki so na vrhu piramide pa itak služijo, to je pa itak logično…

jaz sem preko amwaya kupila eno kremo proti brazgotinam – edina krema ki je delovala. Ampak nažalost je vse skupaj predrago za naše razmere, kot ste že same povedale. Verjetno so med vsem kar ponujajo vmes tudi dobre stvari – po drugi strani pa – tako je povsod.

lep pozdrav

Hvala za odgovore
LP Mia

Po moje je to super stvar, če imaš veliko časa! Moja starša sta tut noter, samo trenutno nič ne delata na tem, ker nimata časa. Vedno več bodo imeli svojih izdelkov, baje pride tut hrana.
Sicer pa ni vse tak drago kot pravijo. Mi kupujemo šampon in milo za tuširanje, pa nam ugajata. Pa tut pralni prašek je vredu in šampon za avto čistiit.

New Report

Close