mnenje o J.LO- I’m glad
Vsi ki ste videli videospot I’m glad (Jennifer Lopez) pls dajte mnenje o …. njej.
In zakaj rabiš ‘naše’ mnenje o njej?
tu smo da se pogovarjamo in delimo mnenja…
drugače pa-………FORGET IT.
Prašička in pol :)))
Mnenje o njej, ali videospotu? Kar se spota tiče, mi ni preveč dober, ker se v bistvu samo razkazuje. Ampak v katerem se pa ne? :))
Drugače pa mnenje o njej: meni ima full lep obraz, pa tudi postavca je kul(razen riti). Zakaj pa to sprašuješ, a si ji folš? 🙂
ne nisem ji ‘folš’ al kaj že…meni je mega!
Full dobra je, glede tega kako pleše pa sem tudi brez besed…
(ok malo se razkazuje, ampak ok)
Če si tečna pejd spat…:))
A zdej sem pa že tečna
dej kitty skuliri se! ženska pač hoče eno mnenje…sej zato pa so forumi a ne?! če ti kej ni všeč pa pač ne piši postov!
mnenje… lahko rečem, da mi JLo ni všeč, ne vem zakaj, sploh mi ni simpatična (zdi se mi taka mal high – da se mal preveč nosi), ni mi všeč njen obraz, niti postava…
spota pa še nisem vidla:)
Se pozna, da je bolj švoh vreme, pa nikar preveč ne treskajte, če nekdo vpraša, odgovorite normalno, če pa bi se radi zdrli, pa ven na zrak in na ves glas kričat.
kako so eni vremensko pogojeni .(
primož
se strinjam:)
pesem mi ni….spot še manj …ona pa je ql…no,sam njena čupa mi ni glih
J Lo je pač takšna kot večine žensk. Z make up-om skriva svoje vizualne napake, ki pa jih ima ogromno. V resnici ta ženska sploh nebi bila opazna, da ne rečem kaj drugega, ker ji ne moreš rečit da je fejst baba po domače povedan. Ampak ko jo pa porihtajo in dajo gor tono maske bi pa 90% decov pločnik polizal kjer je ona hodila. Ne zdaj zamerit to, ampak je res. Postava je več kot super, ritka je bombastična, osebnost pa res preveč high. To je samo moje mnenje, da ne bo spet kaj narobe :))
Ni nam lahko … Mišek
Izgled stvar okusa, sam nekaj je pa zelo narobe, da pojes i am still janny from the block, tja pa prides z novih porchem in porabis za roze za poroko mljon $. Če mas dnar uzivaj, na pa nekaj nabijat o preprostosti, ce nisi.
Ma, OK, jest sem začela s tem, zakaj rabi naše mnenje. Ampak zdi se mi fer, da če že začne nekaj spraševat, da pove, kaj sploh točno hoče. Pa zarad tega nisem tečna, pa tud drugi niso, če hočejo vedet, kaj si ona misli o tistem, po čemer sama sprašuje.
No, pa še moje mnenje o Jenny na splošno (tega spota še nisem videla). :o)
Meni je zelo simpatična – ima lep obraz in čist fajn postavo in res ne razume, zakaj ljudje pravijo, da ima (pre)veliko rit. Njenega življenja pa pač ne morem komentirat, ker ne verjamem čisto vsem tračem, ki jih preberem. V glavnem, men se zdi fajn bejba. :o)
Sam ponavla za geri iz spice girls … spot za it’s raining men….wtv
jap…točno tako
Rit in pol …dobesedno :DDD
ja,men se zdi ona cist vredu….lustna,dobra postavca….
pesem mi je pa bedna spot pa se bol…
sploh ne vem ka je hotla z njim prikazat k nima nobenga smisla se manj pa vsebine!
drgac se pa tud z bibo strinjam,da je ponavljala za Geri…..
Ne, J.LO ni ponavljala za Geri, ampak se v spotu pojavljajo inserti iz filma Flashdance. Gre za najbolj znane scene. J.LO je zahtevala, da obleče točno tiste cunje kot jih je v filmu nosila glavna igralka. Črni komplet so mogl pa v predelu zadnjice mal razširit…
Forum je zaprt za komentiranje.