Najdi forum

mnenje in pomoč

Pozdravljeni prosim za razlago mnenja MR in pomoč.Na MR je bilo videti zmerne do izrazite degenerativne spremembe na večih nivojih.Stanje po op.diskus hernije L4-L5 zarastline v področju levega lateralnega recususa-v kontaktu z levo korenino L5.Izrazita zožitev desnega i. v. foramna L4-L5 in zmerne zožitve na več nivojih.

Operacija hernije je bila 2011 in ves čas so prisotne v predelu L4-L5 zmerne bolečine katere pa se zadnje čase bolj stonjujejo v močnejšo bolečino in mravljinčenje po levi spodnji strani ritnice v notranjo stran stegna.Sem sicer naročena pri ortopedu samo bi rada vaše mnenje ,kako se v takih primerih pomaga.

Lp Bela krajna

Spoštovani!

Imate še izrazito stenozo in zožitev na nivoju L4-L5 desno, tako da bo verjetno potrebna ponovna operacija. Počakajte na pregled pri ortopedu, da pregleda slike in poda dokončno mnenje.

Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close