Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! mnenje glede EKO darila

mnenje glede EKO darila

Rada bi podarila za darilo zanimivo knjigo – SLO mladinsko, ki je pa že več let ni mogoče kupiti ker je razprodana, eno sem dobila v starinarni, ki je dobro ohranjena, žal pa ni nova, k knjigi pa bi priložila dvd – film, ki je narejen po tej knjigi,
kaj pravite?

Čist odvisno od obdarovanca. Če gre za knjigo, ki si jo želi, potem OK. Če so drugače bolj EKO naravnani in znajo ceniti tudi starejše stvari, potem OK.

Če so pa neki fensi-šmensi prepotentneži (ali pa zgolj nevedneži), potem pa bodo najbrž vihali nos nad staro knjigo.

Jaz osebno bi bila takega darila vesela.

Če je to knjiga, za katero veš, da si jo bodoči obdarovanec želi in jo že dolgo išče, je to odlično darilo. Mora pa biti dobro ohranjena in osebo moraš res poznati, da si prepričana, da bo tako darilo znala ceniti. Če pa to ni to, je lahko konkretna brca v temo.
Jaz osebno bi bila resnično vesela nekaterih knjig, ki so razprodane. Ne pa keterekoli.

Jaz bi bila takega darila vesela (tudi če mi knjiga ne bi bila OK). Če ne drugega, bi se zavedala, da se je nekdo res potrudil, novo knjigo je dosti lažje kupiti kot pa nekaj, kar se v navadnih trgovinah ne dobi več.

Odvisno od obdarovanca.. jaz bi bila vesela…

Darilo se mi zdi super, si se vsaj potrudila! najlažje je lepo sedet doma, naročit nekaj na spletu in potem že zavit paket dat naprej …
Knjige so zakon 🙂

Hvala za vaša mnenja, lp

Če bi šlo za knjigo, ki bi si jo želela, bi bila darila vesela.

Če bi dobila knjigo, ki je zanič (npr. kakšen Damjan Murko), je ne bi bila vesela niti, če bi bila nova.

New Report

Close