Mnenja o Termo Shop-u?
Odločili smo se, da si končno damo zmontirati toplotno črpalko ampak kogar koli vprašam za nasvet pri izvajalcu mi pove drugače. V večini vsi znanci priporočajo termo shop, ampak nekateri jih pa strogo odsvetujejo. Torej, če ima kdo izkušnje z njimi in njihovim delom me zanima:
Ali znajo svetovati nekomu, ki se prav nič ne spozna na toplotne črpalke?
Ali so pošteni pri ceni?
Je njihovo delo kvalitetno?
Seveda pa so dobrodošla tudi priporočila katerega koli drugega podjetja, če veste, da bodo opravili delo pošteno in pravilno.
Jaz jih toplo priporočam vsem, ki se odločajo za montažo tč ali sončne elektrarne. Mi imamo sedaj že skoraj dve leti samooskrbovano hišo in nimam nobenih pripomb. So mi pa oboje montirali pri Termo Shopu.
Dobili smo pa tudi finančno pomoč iz ekosklada kar je seveda velik plus.
Edino kar ti priporočam je, da se odločiš za Mitsubishi tč ker so najbolj kvalitetne na trgu in si lahko zagotoviš, da ne boš imel nobenih problemov.
– Ali znajo svetovati nekomu, ki se prav nič ne spozna na toplotne črpalke?
Znajo ja. Najbolje da jih vnaprej pokličeš saj mislim da še vedno opravljajo brezplačne oglede. Potem se pa lahko zmenite da vam svetujejo in pripravijo ponudbo. V vsakem primeru se lahko pozanimaš pri več različnih izvajalcev montaž in izbereš drugo opcijo.
Ali so pošteni pri ceni?
Jaz sem jih izbral ravno zarad cene in povezave z ekoskladom. Ti pomagajo vse urediti da potem dobiš povrnjen denar..
Je njihovo delo kvalitetno?
Nisem še imel težav s svojo Mitsubishi toplotno črpalko. Je pa res da jo imam sedaj že pol leta in sem prav vesel ko dobim položnice ker niso več tako visoke
če se res odločate za toplotno potem je termo shop res prava izbira… mi imamo njihovo delo tudi na strehi (sončna elektrarna) in nimam nobenih pritožb ali komentarjev. bili so hitri in tudi bolj cenovno ugodni v primerjavi z drugimi ponudbami katere sem dobil. tako da priporočam zaradi pozitivnih izkušenj
Mi smo bili na istem – noben se ni spoznal na toplotne črpalke ampak so vsi govorili da imamo popolno hišo za montažo. Zakaj? Nimam pojma. Tako da na prvo vprašanje je definitivno odgovor DA – zelo dobro svetujejo nekomu, ki se prav nič ne spozna na toplotne črpalke. Najverjetneje zato, ker se noben ne spozna ha ha ha
Pri ceni so pošteni, ampak ne vem kakšne so druge firme ker smo se takoj za termo shop odločili. Ampak nimam občutka da so nas ogoljufali
Da, njihovo delo je kvalitetno in tudi zelo hitro. Jaz sem mislil da bo montaža toplotne črpalke zelo dolg proces in sem bil zelo prijetno presenečen. :- )
Ali znajo svetovati nekomu, ki se prav nič ne spozna na toplotne črpalke? …. Da, mi nismo nič vedli o teh zadevah in so nam znali svetovati. Vse zdaj dela bp… priporočam.
Je njihovo delo kvalitetno? Da, pri nas še vedno vse dela bp in nismo imeli še nobenih problemov in se sedaj še odločamo še za sončno elektrarno