Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja mleko, olje za novorojenčka

mleko, olje za novorojenčka

Ali mi lahko prosim katera priporoči s katerim mlekom za kožo za dojenčka ste najbolj zadovoljne. Kaj pa cenovno?

Hvala!

Mi ves čas uporabljamo mleko od Bubchna. Vsa kozmetika je ful dobra, čeprav malo dražja. Koža je zelo mehka in svilnata in pa lepo diši.

pozdravljena!!
mi pa uporabljamo vecinoma olivno olje, to nam je priporocala tudi zdravnica, ker je otroska koza kot sama tako nezna, da se ne rabi nekih krem, mlekov…
Dojencek je zadovoljen, tudi po glavici ga namazemo tko, da nima nobenih tezav z temencem. LP

Živjo, jaz pa sem in še uporabljam navadno mandljevo olje, ki ga kupim v lekarni in sem zelo zadovoljna, še zase ga kdaj ukradem;)

pozimi mandljevo olje iz lekarne, sedaj, ko je topleje, pa mleko za telo od bubchena. tudi celo kozmetiko imamo od bubchen, sicer je malcek drazja, ampak zelo kvalitetna.

Bubchen

Mi našega mažemo izmenoma z mandljevim in olivnim oljem. Kupiš v lekarni, po mojem tudi cenovno precej ugodno.
Ne rabi mali kakšne hude kemije in dišav!!!

New Report

Close