Najdi forum

Pozdravljeni!

Po daljsem obdobju brez ljubezni, mi je pomlad ponovno prinesla na pot zivljenja osebo, v katero sem se zaljubila. On, ki je za 3 leta mlajsi od mene (imam 25 let) je ze dlje casa “sanjaril” o najini skupni poti, ampak, ker se nase zelje v vecini ne uresnicijo, najprej ni upal narediti odlocilnega koraka. Ampak usoda je zelela, da se spoznava. Najino poznanstvo traja 2 meseca in kakor kaze zaenkrat, je resen, odgovoren in vreden zaupanja.
Tu se pa pojavi “ampak”. Po razocaranju iz preteklosti, me je kar strah ljubezni, ki jo cutim do njega; pojavljajo se mi dvomi, ki so povezani predvsem z njegovimi 22 leti (kaj dela z mano, zakaj se je zagledal vame in ne v kaksno mlajso….).

Strah obstaja, ampak trudim se, da bi ga izlocila in nama dala priloznost, da vidiva kam naju bo popeljalo zivljenje.

Elena,

če ne poiskusiš, kako naj veš, kaj je prav in kaj ne? Po drugi strani pa je važno, da si iskrena do samega sebe in vse počneš tako kot čutiš z veliko mero odgovornosti, nikakor pa ti ne morem povedati, zakaj je ljubezen takšna kakršna je. Vendar v največji meri, sami vplivamo na njo.

Če resnično ljubiš in je ljubezen v tebi, potem se ti ni potrebno bati, leta gor ali dol.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Elena,
cisto razumem tvoje dvome. Po vsem tem kar clovek vidi v zivljenju, slisi od prijateljic in dozivi sam, komaj verjames, da bi lahko bil fant pri 22-ih res pripravljen na resno vezo, na tak nacin kot ti. Koliko je vseh teh avanturistov, moskih ki pri tridesetih se vedno samo gledajo za zenskami in se nocejo vezati. Ampak niso vsi taksni. Nekaterim pa enostavno ni do vez “samo da imajo punco in da se kazejo z njo”, ampak zaradi resnicne ljubezni in predajo srce samo enemu dekletu. In ni malo taksnih, ki si zelijo resne veze z dekletom – tudi pri 22-ih. Kaksni na videz sicer ne dajejo taksnega obcutka, zaradi obnasanja. Recimo da veliko casa prezivi s kolegi zunaj po lokalih, je velik zabavljac, se cez vikende redno vraca sele zjutraj domov ipd. Pa to se vedno ne pomeni, da si ne zeli enega resnega dekleta. Samo dokler je nima, bo visel s kolegi in delal to, kar pocne vecina njegovih sovrstnikov.
Dokler se do tebe obnasa naklonjeno, dokler ne prezivi vec prostega casa s kolegi, ampak s tabo, potem se nimas nicesar za bat. Jaz sem tudi veliko zurala okrog, dokler nisem imela fanta. Pocela sem to kar mi je pasalo, zdaj ko imam fanta, mi namesto tako stevilnih zurov bolj pase biti z njim.
To da se je on zagledal vate, ki si starejsa, je mogoce samo se vecji dokaz, da si tudi on zeli kaksno bolj resno punco, ne pa neke mlajse, kjer pri “resnosti” tudi on sam rizkira. Vprasanje je le, ce je on dovolj zrel zate! Ne ce je dovolj resen, ker to nima nujne zveze z leti. Eni so se pri 34-ih neresni.
Vem da se bojis predati custvom, potem pa ugotoviti, da on tega ni tako resno jemal kot ti. Njegovo obnasanje ti mora povedati vse. Ce ne drugace so se vedno na voljo pogovori…

ah bistvene razlike ni ,kaj bi rekla na to da jih imam 22 on pa 18?
Zrel je pac za svoja leta,kaj nej rečem:)

Predvsem ne delaj težav, tam kjer jih ni: v tvoji starosti.
Že itak je težko dobiti pravega partnerja, tale mala razlika v letih, pa ni noben problem. Kaj pa če bi bila ti 22, on pa 25? A potem bi ti bilo pa vse v redu?Ne vem zakaj.

Moj partner je 4 leta mlajši od mene, skupaj sva že tri leta, letos je dopolnil 26 let:)

Tudi jaz imam fanta, ki ima 22 let, jaz pa 24 let pa greva prav lepo skupaj, le strah me je, da ga bo nekega dne zanimalo še kako je pa z drugo biti. Zanj sem prva in je ful zaljubljen in tudi bil je eden tistih, ki je s kolegi žural dneve in noči, zdaj pa je raje z menoj.
Veliko sreče vsem takim parom.
hahaha…mogli bi prirediti skupen piknik!!???

Hvala vam za osebne izpovedi in vzpodbudne besede.

Lep pozdrav.

Moj je sicer samo 2meseca mlajši ampak:))

Mlajši pa je:)
Se da:)

elena elena…..jaz imam 38 let moj mož 28 let skupaj sva 10 let,srečno poročena 7 let imava dva krasna sina stara 4 leta in samo moralno načelo pravi da mora moški biti starejši ni pa za to pravilnika….potem je nekako nam samim nerodno zaradi tega ampak to je samo v naših glavah…..če je tebi lepo ,če si ti srečna……ne razmišljaj,živi,bodi srečna-starejši ali mlajši ni važno pri tem ni nikoli garancije-garancija v življenju je samo ena NISMO NESMRTNI-zato……

New Report

Close