Mladi in droga!!!
Ne boste verjeli, kaj sem danes doživel na avtobusu, ko sem se vračal domov. Neki mladi fant (bilo mu je kakih 15-17 let), je sedel na sedežu in v obraz je zgledal zelo bled. Mislim sem da je boln, vendar me je nekaj presenetilo. Ni bil boln, vendar zadet. In kar je še najhujše je začel snifati kar na avtobusu, vendar mu ni noben ničesar reku. Sam se nism hotu vmešavat. Sam sm star 17 let, vendar v življenju nism probal še nobene droge, tudi ne kadim, ker se mi zdi to nagnusno. V glavnem. Starši, malo pazite na svoje otroke….
Mlad
Fant zelo si pogumen in na pravi poti življenja. Upam, da imaš velik krog prijateljev, ki razmišlajo podobno kot ti in želim si in tudi tebi, da se ti bi krog prijateljev širil. Kajti droge so na začetku poti modna muha, ko pa jih spoznaš pa si že v začaranem krogu, iz katerega zelo težko najdeš pot na svobodo. kajti mladi mislijo, če se drogirajo, da so frajeri, v resnici pa so reveži oziroma slabiči, ki ne razmišljajo s svojo “glavo”.
lep pozdrav
Mlad, kapo dol pred tvojim razmišljanjem in stališčem do življenja! Bi dala roko v ogenj, da iz tebe nekoč še nekaj bo. In sploh ne dvomim, da boš znal argumentirano odgovoriti tudi, ko ti bo kdo od tvojih prijateljev zabrusil: “A misliš, da si nekaj več, če se ne zadevaš?”
Res si spoštovanja vreden človek.
Kar se pa nasveta staršem tiče, je praviloma tako, da starši vedno zadnji zvedo za to, kajti vsi s(m)o sveto prepričani, da “moj pa tega že ne bi počel”.