Najdi forum

Se splača preživeti leta v zabavi in fukleraju? Kaj imate od tega? Kakšne so posledice? Seksualizacija deklic se začne pri 12 letih. Je to vplivalo na vas? Zakaj nist3 ostale z prvim fantom? Zakaj ste zavrgle ljubezen? Ste sedaj na boljšem? Ali človek res rabi 45 let da ugotovi dve osnovi v življenju? Prosim za odgovore in razlage. Vaš Čarli

Gospod Čarli zglasite se na našem naslovu in dobili boste veliko odgovorov na dotično vprašanje.

Pa lep pozdrav

Marjeta

Gospod Čarli, mi lahko poveste kaj počnete, ko slučajno niste na naslovu, ki ga omenja gospa Marjeta. Prosite za odgovore, poznate pregovor: kdor molči desetim odgovori. zato nima smisla vam odgovarjati.  Pa še nekaj, niste Čarli, to razume vsak, pa tudi, ko pišete “Vaš” torej “moj” niste.

Lepo pozdravljeni, pa veliko zdravja vam želim. Saj ste zdravi. Samo vprašam.

Gospa tetka je užaljena. Drugi je pa prestrašen. Vedno bom Vaš Čarli ali hočete ali ne. To je moja tema in odprite svojo če vam kaj ni všeč.

Gospod Čarli Vam tudi Ljubljana Polje ne pomaga. Verjetno ste razgledano umsko motena oseba z preveč časa v življenju. Me pa zanima kakšni ste, ko se z vašim bolnim umom pomešate med ljudi.. 🤔

Priznajte si.. Hudo je.

Gospa tetka je amaterski psihiater, ali pa samo projecira svoj kompleks na tujce na internetu?

Kaj pa če bi si gospa frigidna tetka prebrala temo še enkrat in razložila kdo je moški njenega življenja in koliko jih je imela?

New Report

Close