Najdi forum

Ker se bom v kratkem preselila v novo stanovanje, potrebujem tui pohištvo. Najprej bom seveda nabavila kuhinjo, toda, ne vem, kam bi šla pogledat. Ker sva se že dovolj skesirala za stanovanje, ne bi zdaj porabila še ne vem kok denarja za kuhinjo. Poznate kakšnega dobrega in ne preveč dragega mizarja? Kaj pa variante, kot je Rutar? Kaj je bolj poceni (za isto kvaliteto?)

hvala in lp!

Uf, samo Rutarja ne.

Tudi jaz odsvetujem Rutarja.
Slovenijales ima popuste in baje ugodne kuhinje.

Brskaj po Salomonovem oglasniku (zal zdaj ni vec mogoce on-line brez prijave), po Bolhi (www.bolha.com) in se bi kaj naslo. Midva sva v bistvu na istem! 🙂 Vedi, da se da kolikor toliko spodobna kuhinja fino prenovit s samolepilnimi “tapetami”, ki jih kupis v Chemo (BTC) najceneje, drugje so precej drazje. Midva sva tako iz grde kuhinje naredila super moderno v prejsnjem najemniskem stanovanju. Verjetno bova na ta nacin prenovila tudi sedanjo staro kuhinjo, ki sva jo dobila v dar. Te tapete so se zelo zanimivo dobro obnesle, veliko ljudi je mislilo, da sva kuhinjo prebarvala. Nic se ne odlepijo in zelo dobro izgledajo, barvo pa si izberes ali jo cez leto dve celo zamenjas. Snames sprednje dele (torej vratca omaric) in oblepis. Zacnes na eni strani tapete oz. vratc in napredujes pocasi vzporedno. Morebitne gube prepikas, da gre zrak ven (ampak je bolje, da jih ni). Na ta nacin se izpraznijo in se ne poznajo.

Rutarja totalno odsvetujem, ker ima veliko ljudi slabe izkusnje. Priporocam pa Lesnino in Slovenijales, prezita lahko na kaksne odpisane razstavne modele (tudi salon Maros v BTC)… Za poceni mizarja ne vem, ce pa kaksnega stakneta, pa prosim za objavo tukaj. Lesnina ima na Brdu spodaj v kleti zdaj diskont, kjer dobis zelo poceni garderobne omare.

Rutar je zadnja….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Jaz sem prejšnji mesec malo bolj podrobno pogledal v diskontu v Lesnini v kleti. In sem bil zelo razočaran, večina stvari je polomljena, odrgnejnih, in se vse maje, ko omara stoji pokonci….no najde se kakšen posamezni kos pohištva, ki se ga bi splačalo kopiti, nikakor pa ne, da bi opremil kuhinjo, spalnico, garderobo…
Rutarja tudi jaz odsvetujem…
Najbolj se ti splača, kupiti kakšne razstavne modele celotne kuhinje v trgovinah, ali pa na kakšnih akcijah, seveda, če ti odgovarjajo mere v kuhinji. Meni niso, zato sem moral kuhinjo dati delati po meri.
Jaz sem bil zelo zadovoljen z mizarjem, ki ga najdeš na http://www.him.si/nemec/

Jaz pa z mizarjem Branetom (040-679-140). Najprej mi je naredil spalnico, potem sva bila pa z možem tolk zadovoljna, da nama je celo stanovanje opremil.

Zmotila sem se v tel. številki 041-679-140

Firma Pobles iz Podskrajnika pri Cerknicil. Same pohvale!!
Poglej tudi na pohištvenem sejmu od 1.okt. naprej. Tudi oni bodo tam.

Izdelam vam pohištvo po merah in željah 041 697974

New Report

Close