miss sixty
Prodam svetlo modre kavbojke Miss Sixty (30), skrajšane za velikost 160cm; temno modre hlače s širšim pasom Orsay (40), tudi skrajšane za velikost 160cm; temno modro kratko krilce iz jeansa (40), kupljeno v Sportini. Miss Sixty – 8000sit, Orsay – 4000sit, krilce – 4000sit. Nič kaj nošeno. Pošljem lahko tudi sliko… LP
Jaz bi slikco od miss sexty kavbojk… na ritki, če lahko???
Kh kh … 🙂
Ja vem… kreten… …pa brez zamere… 😀
Pa če so mi zdaj ful prevelike, tak da nebo ravno dobra slika…te pa se ne splača…hehe :))
Ijuiiiij bejbe, ti pa si res en lepitoplimehkimalivzorni drobižek :********************
:)))
si pa res okostnjak brrrr :/
Ajša jst ti prodam miss sixty-ke…ne vem točno al je cifra 25 al 26…so pa žametne-svetlo bež barve…res skoraj NIČ nošene…ker sem že prej enake čisto zgurala,potem kupila nove in jih samo parkrat oblekla, potem se se pa zredila 5 kg in ni šans da jih spravim na rit!!!
Tako, da če te zanima piši…lahko pa jih tudi vidiš v CE ali LJ!!!
papa
No ko že ravno prodajamo, pa naj še nekaj ponudim =)…ja no če sem se pa zredila in je vse premajhno…jeans komplet od EK-a – svetlo modra jeans jaknca in kavbojke, sprano na belo, tudi skoraj nič nošeno, št.26 (hlače), S (jaknca)…lahko pošljem tu slikco…
ja ok ti bom poslala…samo a velja da jutri, ker sem danes še pri fantu, pa nimam tukaj slikic…jutri pa 100% pošljem..papa
upsss…to ni moj nick, ampak od fantove sestre LOOOL…sem pozabla spremenit =)))
ja pa sem spet zatajila…žal slikc nimam več…je brat formatiral računalnik in tako vse zbrisal iz njega…tako da žal nič ne bo s slikcami =(
če te pa še vedno zanima pa počakaj da vse še enkrat pofotkam in ti pošljem…tam v roku 1-2 dni…velja?
Ajša… dej pol se pa ti slikej v miss sexty broj 25… od zadej predvsem, pa pošlji…… 😛
Amm… khm, delam eno študijo namreč, pa rabim take slike…
Forum je zaprt za komentiranje.