Najdi forum

MISS FORUM 2002

Glavno je da si bil zadovoljen! :)))

U kaka ritka, bi rekel Jozo (to je rap skupina iz Maribora)…Spider je počasi prišel k sebi od nastopa Motogirl, si počasi pomel oči…malo zazehal….jap, to je blo dobro, ampak do končne odločitve moramo počakati še naslednej kandidatke.

ne ne sploh nisem bil zadovolen….bla si čis prekratka

Ohhhhh, tebe je pa težko zadovoljit. Si pa neizprosen član komisije – le kje so te najdli? :))))))

A tekmovanja za miss je že konec? Škoda, sem pa ravno mislila vložiti kandidaturo… Še sreča za ostale tekmovalke, ker jaz sem brez konkurence. Pa drugič. 🙁

Ni ni konec..he še je cajt:-) Kr vloži kandidaturo.

ah…gremo rajs deci pit, nase missice pa naj grejo v kuhno al pa nekam…bomo mel vec od tega!:)

Sem slovenska državljanka, govorim slovensko in znam celo zrecitirat slovensko…Torej Blondy s predstavi…

Izhod v dnevni toaleti: Blondy stopi na oder v moderno-oprijetih kavbojkah ki poudarjajo njeno seksi ritko a-la Shakira…zgornji del je skrit v oprijeto dekoltirano tigrasto majčko ki poudari njeno bujno oprsje…na visokih špičastih čevljih v istem stilu kot majčka se zapeljivo kot tigrica giblje pred žirijo in občinstvom…Dolgi blontni laski ji valovijo v vetru, moderna očala pa zakrivajo njene plavo-zelene učke…z nasmeškom in samozavestjo pride do žirije…se zarotira in odide v zakulisje…

Izhod v večerni toaleti: Na oder skoraj priplava vila v zlato-prosojni obleki, ki je kot ulita za njene seksi obline…do popka razrezan dekolte s s komaj opaznimi zlatimi naramnicami razkriva z bleščicami posuto zagorelo oprsje….pri njeni mačji hoji je opaziti bradavičke ki silijo izpod oblke….njene plavo-zelene učke zapeljivo iščejo stik z dvorano…obris njenih dolgih nog in gol hrbet posut z miljoni bleščič se premikajo proti žiriji…Blondy se ustavi…zarotira….šele zdaj lahko žirija opazi da Blondy ne nosi spodnjega perila…

Izhod v kopalkah: Na oder pride Blondy v turkizno plavih bikinkah ki komajda kaj zakrivajo…temna zagorela polt še poudari njene lepe učke ki se skoraj zlijejo s kopalkami…ogrnjena v prosojno rutico in dolgimi svetlimi laski izgleda kot morska deklica…vsi lahko opazijo uhanček v popku…Samozavestno se ustavi pred žirijo in odvrže vse krpice….Blondy zaključi svoj nastop v Evinem kostumu….pri tem pa se razkrije še tatoo na njeni levi ritnici…Vsi padejo v nezavest?!?!?

:)))

Uuuuuuuuuuuuu Marija sveta, tatu na ritki??? Težka naloga je pred žirijo…

Nisem Jonas. Sem pa Jonas-wannabe 🙂

Če bom jaz v žiriji, potem tattoo na ritki definitivno ni plus. Pa nej bol velik, mejhen, lep al pa grd. Definitivno minus.

Pa kaj se ne boste še spomnili………….

:)))

No, kje ste zdaj punce? Toliko vas piše na forum pa samo nekaj prijav…:((

No, jaz osebno bi raje videla moško tekmovanje… Tip v dolgem plašču, z usnjenimi škornji, spodaj pa samo oprijete črno – tigraste boksarce. Ufff!:)))) No, potem pa seveda še vsi ostali izhodi…;)

Uffff, tip v tigrastih spodnjicah, bljaaaaaak….. Mi kar vse pade dol ko (če) vidim kaj takega. So mi pa že bolj všeč zanimivi tipi, ki naredijo kaj nenavadnega, nekaj česar se ne pričakuje od njih in kar ne počnejo vsak dan. Na primer grejo v trgovino namesto mene brez da jim je treba to rečt ali pa da kar sami od sebe odmaknejo prazen krožnik od kosila z mize.
Usnjene cunjice in nabildana telesa so že vsakdanje stvari. Za spremembo bi pasal en tip ki tudi možgančke mal uporablja.
Lep vikend še naprej.

1. gre se za tekmovanje mistra in ne za tistega, ki je najbolj priden kuhar in gospodinjec

2. spodnjice so črno – tigraste; ne samo tigraste. Da ti bo bolj jasno: črne, ob straneh pa tigraste

3. nihče ni govoril o nabildanih tipih, ki tako btw tudi meni niso všeč (Arnold Schwarzennegger je ogaben…), ampak o normalnih tipih, ki imajo kljub vsemu lepo postavo in sexy ritko

4. oblačila niso usnjena, temveč so usnjeni škornji (beri: obuvalo)

5. se pa strinjam s tem, da tip, ki nima nič v glavi, že na začetku odbija

Tudi tebi lep vikend!

1. nisem govorila o gospodinjcih ampak o tipih, ki znajo presenetiti. Včasih tudi z “gospodinjskim” delom

2. no, z opisom spodnjic si me kar pomirila; če so tigraste samo ob straneh se jih še da gledat na moškemu nekaj časa (pol se jih pa itak sname)

3. nabildani tipi kot Schwarzie res niso prav prijetni za oko, se popolnoma strinjam

4.ja, sem prebrala da so škornji usnjeni, pa se mi vseeno zdi hudo

5. pametni ljudje so tako al tako zanimivi, velja za oba spola

LP in fajn vikend

A lahko jest pridem sam na ustni zagovor?? O moji lepoti seveda ni dvoma:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close