Najdi forum

MISS FORUM 2002

Kako se bi pa oblekla,če se bi na oder prpelala z motorjem ?
Ajde Motoristka 20 stavkov !

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Definitivno

ZMAGOVALKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lp :))))

bres pogojno in to takoj hočem bit v komisiji

Mtg je poklicana na oder. V zakulisju nekaj močno zabrni … a je traktor, a je helikopter, a je kamjon??? … Odstrejo se zavese in Mtg se pripelje na oder z motorjem … čisto nov Harley Davidson … opran in zloščen … sijal je kot biser … in na njem je sedela ona. Lase je imala spuščene in skodrane … in padali so ji na ramena …. Oblečene je imela ozke usnjene hlače, preklane na straneh in povezane z trakci … zgoraj je imela usnjen mini top z globokim dekoltejem … in okrog vratu je imela zavezano rutko … Na rokah je imela usjene rokavice s prsti zunaj … in nohte je imela nalakirane v črno … Na nogah je imela črne usnjene škorne z visoko peto … Z motorjem se je pripeljala do sredine odra … nato je stopila dol … in se sprehodila do žirije … rahlo zibajoč boke … Pred žirijo se je vstavila … se obrnila s hrbtom proti njim … in začela odpenjat mini top … Nato si ga je slekla … Pod njim je imela usnjen modrček … mini modrček … ki so ga skupaj držale le tanke nitke, s katerim si ga je privezala … Nato se je obrnila … njeno bujno oprsje sta držali gor le dve majhni usnjeni krpici … Približala se je žiriji … Pogledala jih je s svojimi globokimi očmi … Okrog oči je bila naličena zelo močno … črno … in z maskaro je še bolj poudarila njene dolge trepalnice … Zeleno-rjave oči so tako izstopale … Pogledala je enega po enega … in ko so se nihove oči srečale je moškim iz žirije zaledenela kri v žilah in so si mislili “Kako je divja!” Nato se je vrnila k motorju … in se vsedla nanj … Zdelo se je, kot bi se ljubila z njim … bila je čisto vroča … čisto iz sebe … Nato se je kar naenkrat umirila … vzdignila štapco in poravnala motor … prižgala in se mirno odpeljala z odra … V dvorani je nato nastala smrtna tišina … vsi so bili zaprepadeni …

Seveda, da so bili … saj še nikoli nobeden ni bil na motozboru … :))))))))))))))))

Lp, Mtg

Cmok cmok … (he he … srce … boš že videl kaj naredim s tabo, ko se potem srečava tam … na samem … ) :)))))))))))))))))) ;))))))))))))))))))))

Lp, Mtg

:(( Upal sem da je kamion, kakšen 4 akser bi kar zažgal, aja glede na moj foh ni čudno.

:))

Lp

Ja jest sem pa prva spremljevalka, al kako???

ti si taprava……jest glasujem zate !

:)))))))))))))))))) Po čem pa sklepaš, da sem ta prava … Sicer je pa res, da je treba počakat še na druge kandidatke … Recimo Blondy še sedaj ni prišla na oder … :))))))))

Lp, Mtg

ne,ti si pa miss fotogeničnosti

Ja ti pa miss-ica, pridite še men na ustni zagovor in pol bomo z žirijo odločili katera in kako in kaj.

Čeprav ti sploh nisi tekmovala, opiši nastop!!

Če ne ?? No na ustega pa le pridi :)))

Lp

saj veš nekatere……že dve uri pred špeglom pa ne ve kaj oblečt……kako se napackat po fac……na konc bo pa kar naga uletela…….:))))
ups mal me je zanesl :))))

Oooooooooooooooo, ti si pa spallllllllllllllllllllll med mojim tekmovanjem – madona!!!!!!

Kar zavrti posnetek nazaj, in bos vidu kako sem vse ostale ocarala.

Ma ma ma, sploh ne morem belived.

Sharkon – sorčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, veš kje boš videl moj nastop. V temi Who is the best!!!

Se globoko opravičujem!!!

Sanja … zgleda, da ko si ti nastopila ni bilo še nobenega v dvorani … in boš morala še enkrat (pomisli … imaš še eno možnost … bodi vesela … ) :)))))))

Lp, Mtg

“SREČA SLUŽI LE POGUMNIM!”

(To si lahko razlaga vsak po svoje. Meni se zdi fantastično).

************************************************************************************
Sicer pa ko se povzpnem na modno pisto, najprej s svojimi učki zašarmiram publiko, dam jim vedeti da so pomembni. Moje oči žarijo, polna energije paradiram gor in dol. Pokažem sebe, svoje telo (tu so seveda meje kako in koliko) na katero sem ponosna.
Nato v publiki zagledam njega, požira me z očmi, meni se pa kar zvrti saj je tako lep, tako poželjiv, poln privlačne karizme – mmmmm. S svojimi dolgimi nogami se mu približam, sklonim in razpnem svoje dolge svetle lase.

Ovlažim si ustnice in se zavrtim pred njim.

Publika je očarana, začnejo mi ploskati, ploskati :))))

Očarala sem jih, v zakulisju pa me nato pričaka ON……….

:)))) he he he – kako se vam zdi?? Upam, da sem bila prepričljiva.

Pozdravček

hja…..ampak usti zagovor bo pa vseeno treba nardit

ja pa pikapoko bi blo tud lepo videt na tem odru

:))))))))))))))))

mmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa mljaskkkkkkkkkkk

A bo uredu????

v mislih je bil drugačen zagovor……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close