Najdi forum

MISS FORUM 2002

Punce so dale idejo, fajn bi jo bilo realizirati. Kandidatke, navalite!

Pogoji: sloevnsko državljanstvo; zadovoljivo znanje slovenščine za komunikacijo z žirijo.

Žirija: vsi moški člani foruma.

Predvidenih je več izhodov: v dnevni toaleti, v večerni toaleti, v kopalkah in v Evinem kostimu (to zadnje obvezno, ostalo lahko izpustimo)

Kandidatka mora očarati strokovno žirijo s simpatičnostjo, razgledanostjo, splošnim znanjem..saj vemo da je lepota drugotnega pomena (hahahaha..).

Če si morda želi kandidatka zagotoviti zmago že v predizboru, se mora dogovoriti s kakšnim vplivnim članom žirije, da bo opravila izključno USTNI izpit. Na njem nobena ne pade.

Vljudno vabljeni.

Khhhmmmm

Če se da bi bil jaz pri ustnih izpitih oz, zagovorih :))))

Lp

No dame ajde…….

no pridi danes, pa se boš lahko sam odločil!

Hi hi hi,…………….

Če ne bo več kot deset kandidatk,bo miss foruma avtomatično postala Katarina,ki se je prva prijavila !

no, vsaj še kakšna pravica je na tem svetu!

Jest bom pršu na “oder” 1x, neobrit, neurejen z cigaro. To je to.

Seveda, se pa tudi da pol njeno sliko nekdo objavi da vidjo našo mis a ne!!

Lp

Ej kam pa ti rineš k svine u buče, to je za naše dame miss-kapiš!!!
Ti boš neobrit… zravn mene v žiriji!

Lp

no pa pejmo lepo po vrsti:

Dober dan, sem slovenka, prihajam iz slovenije, dobro obvladam “Trubarščino”, govorno slovenščino, pisno ljubljanščino.

Naj bo njprej sprehod v večerni toaleti. Dolga bordo žametna obleka, gol hrbet, izrez na oprsju, rokavice čez komolce. Spodnji del prosojen, vidijo se doooolgggge ravne noge…..visoke pete……sprehod se konča z rahlim migetanjem ritke, ki hiti za kulise…..

Dnevna toaleta: dolg koplani plašč, prijetno topel, pod plaščem pa……..

Kolapke: bele na vročem svetlečem se črnem telesu. Povdarjeno oprsje……popek ravno prav oddaljen od spodnejga dela koplak……..

Evin kostim: telo nežno ovito v kopalni plašč…..mere 90 – 65 – 95.Telo v celoti porjavelo,……….

Saj nisi Jonas……………

ZMAGA, ZMAGA, ZMAGA

No vsaj zame, kaj jaz vem mogoče me je malo zaneslo, sam opis je že tak po mojmu okusu!
:))

Lp

kaj pa USTNI izpit? :)))

lp ajs

ti si pa dobra prasica :))
ampak to za zmago ne bo dovolj :))
Predebela si !

Oooooooooooo, fauuuuu – si pa zažgala tam gori!

Ok … pa naj bo … že če sem dala jst idejo … :)))))))))))))

——————————————–

Sem slovenska državljanka in znam slovensko (kolikor jo pač znam … za komunikacijo z žirijo se pa bolj mora poznat drug jezik … jezik telesa … ki ga jaz obvladam) :))))))) ;)))))) :********

Izhod v dnevni toaleti: Mtg stopi na oder … najprej nekoliko sramežljivo … ampak potem se opogumi, dvigne glavo, se nasmehne in pomežikne žiriji in nadaljuje pot po odru … Na sebi ima oprijeto črno majčko brez rokavov, ki lepo poudarja njeno lepo oprsje … in nekoliko ožje črne hlače, da je lepo vidna njena lepo zaobljena ritka … ter lepe čeveljce z visoko peto, v katerih se počuti fenomenalno … Ko pride do žirije se obrne s hrbtom proti njim in jim nagajivo pomiga z ritko pred nosom, nato jim pomežikne in gre naprej …

Izhod v večerni toaleti: Na sebi ima prekrasno rdečo obleko … z globokim dekoltejem iz katerega silita ven dva hlebčka, hrbet je popolnoma zunaj in njen prekrasni tattoo je lepo viden in še posebej podarjen z bleščicami, tako da izgleda kot da bi bil konjiček pravi … Dolgo krilo je ob strani preklano skoraj do pasu … izpod njega se vidi delček sexy tangic polnih bleščic in seveda dolge noge z mrežastimi nogavicami … Ko pride Mtg do žirije stopi do njih, se skloni naprej, da imajo še lepši razgled na dekolte in vsakemu posebej pošlje ljubčka … Nato se sprehodi nazaj …

Izhod v kopalkah: Mtg ima na sebi prekrasne mini bele kopalke iz prosojnega materiala, tako da se skozi njih vidi obris bradavičk … okrog pasu ima privezano ruto … (vse se pa spet ne more pokazat .. čene ta zadnji izhod ne bo zanimiv) :))) … Njena koža je lepo zagorela … izgleda, kot da bi bila mulatka … in ta zagorelost še bolj podari njene zeleno-rjave oči … ki dobesedno sijejo … in kar naenkrat (naj podarim, da oder ni pokrit) začne deževati … poletna ploha … kratka ampak silovita … in v trenutku je Mtg vsa premočena … in mini bele kopalke sedaj ne zakrivajo več čisto nič … in … Mtg … da ne bo hodila še enkrat noter in ven … se sleče kar tam … pred žirijo … in se pokaže v Evinem kostumu … in moški, osupli od tega kar so videli … padejo v nezavest …

Cmoka na smrčka vsem …

Lp, mtg

JJJJJJJJjJiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TO, TO BGV

NAŠA ZMAGOVALKA, sem si že premislil !!!!!

Kje je un venc pa rože, da zaklučimo,

Aja pa še enkrat na oder, kot zmagovalka :)))))

Lp

:)))))))))) A ustnega izpita pa ne bo???????? :))))))))))))))

Lp, Mtg

AJA u matr, porka fix kako sem pa to lahko spregledal na poteku prireditve, vejetn je kakšn list vn padel od razburjenja!

Pridi v pisarno :))) …..

Lp

……………………….. ……………………… ………………….. :::::::::::::::::::. ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ))))))))))))))))))))))))))))))) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

Lp, Mtg :))))) ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close