Mislim da rabim pomoč
Kaj bi morala razpucati? Saj ne jamram jaz na forumu da si ne znam najti partnerja… Saj je napisal da ima problem precej obširno… Ne bi ga trepljala po rami češ kako je bogi ker je neodločen, ne ve kaj želi in iz razbranega sodeč mu prija pozornost. Pač sprejet je treba tudi malo manj prijetne komentarje na njegovo situacijo. Konec koncev moje mnenje… Ni ga potrebno upoštevati 🙂 lp
Saj to, kako lepo reci da imas se druge s kerimi si pises, mogoce se zato ne pove (ne moski ne zenske) ker ne ves ali je oseba kul zate ali ne. In zato si dopisujes potem. Ampak bolj je stos v slabi vesti ker si skos dopisujes potem pa se dobis s kom in tko 4ure nic ne odpises. No, verjetno malo kompliciram
Ampak prej si pa rekla da ni nic narobe, ce se prav spomnim. In ne vem katera je tista prava na zacetku. Lahko si z eno dopisujem 1 mesec pa nekaj ni, potem pa eno spoznam in takoj klik kar mi je pol kar tezko odpisovat ostalim ampak po drugi strani pa nocem stik zgubit. Seveda ce je prava se posvetim maksimum njej. Ampak ni vse obojestransko vedno. Se ne zagovarjam da prav delam, sam dajem iz sebe, seveda sprejmem kritike 🙂