Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Klimakterij -menopavza Mislim, da imam inkontinenco

Mislim, da imam inkontinenco

Ali mi lahko pomagate s kakšnim nasvetom, morda mnenjem, ali me usmerite naprej.

Zadnje čase sem precej pod stresom. Majhen otrok, stres v službi, dopust, ki je odpadel, z možem se razhajava…skratka, vse gre narobe. Sedaj me pa matra še urin. Opazila sem, da ga težje zadržujem. Ali je lahko to posledica stresa in se bo vse uredilo samo po sebi, ko bo to obdobje minilo, ali gre lahko za kaj hujšega. Morda za dejansko inkontinenco? Kaj mi svetujete, da naredim?

hvala za pomoč

Pozdravljeni!

Sama težava z zadrževanjem urina že sodi v področje urinske inkontinence. Z ozirom na to, da vam gre trenutno v vašem življenju vse narobe, kot ste zapisali, bi jaz na vašem mestu počakala, da bi se zadeve uredile. Če bi se težave nadaljevale tudi kasneje pa bi poiskala ustrezno zdravniško pomoč. Vedeti je namreč treba, da, če smo ženske nervozne hodimo tudi več na stranišče. Ko se zadeve uredijo, pa se nam potreba po uriniranju normalizira.

Z upanjem, da boste težave kmalu uredili, in da bo z vami vse dobro, vas lepo pozdravljam.

Lorena Meglič

************************************ http://www.drustvo-mena-maribor.si Tel: 02-320-20-75 GSM: 040-462-029

New Report

Close