Najdi forum

Ob prebiranju foruma (predvsem vsemogocih obozevanj na njem) mi je prisel na misel naslednji citat:

“Tako lepo je življenje, če smo le pripravljeni vsaj trenutek svojega dragocenega časa posvetiti drug drugemu in molčati. Če smo pripravljeni učiti se razumeti. Vedeti in razumeti, ne da bi govorili…”
Nejc Zaplotnik

In ce bi se tega malo drzali bi bil forum se bolj prijeten kot je.

Si predstavljaš, da bi prišli na forum in molčali? Ali bi pa samo napisali… danes molčim. 🙂
Žal so tu besede edino kar imamo. Pomankljivost tega komuniciranja. Tišina oz. “brez odgovora”..se lahko včasih narobe interpretira.
Osebno imam včasih prav težavo ne povedati, kar mi pade na pamet. Ko pa pomislim, kako postane predvidljiva prihodnost z nekim mojim prispevkom, se ugriznem v jezik. In v tistem trenutku vem, da sem spremenila tok dogajanja.

Ves, da nisem mislila tako. Vzela si prevec dobesedno. Pa nic zato, lep dan ti zelim

Kakšen dolgcajt, če bi vsi vse razumeli, pa še molčali. Včasih bi blo pa res bolje!
Moraš vedet kdaj.

Ja, pa tudi kako včasih….

Nejc Zaplotnik – iz Kranja??

Nejc Zaplotnik je bil iz Kranja, a je že dolgo, kar se je ponesrečil v gorah. Njegova knjiga Pot je slovenska uspešnica in jo toplo priporočam.

Pol pa ne vem kaj si hotla povedat. 🙂

Njega sem poznala, bil je moj učitelj telovadbe, z njim in zaradi njega sem šla prvič v hribe, lahko rečem, da je bil moja prva ljubezen…In nikoli ne bom pozabila dne, ko je umrl-jokala sem kot dež. Lahko samo rečem, da je bil zame čudovit človek in vsi otroci smo ga oboževali. Te knjige še nisem brala, a bo prav gotovo kmalu moja.

New Report

Close