Najdi forum

Pozdravljeni!Upam, da mi boste lahko pomagali.Zadnje čase se mi pogosteje pojavljajo mišični krči v predelu ram in vratu. Po poklicu sem med. sestra in te mišice kar pogosto uporabljam pri svojem delu.S športom se ukvarjam kolikor mi dopuščajo družina in troizmensko delo , se pravi bolj malo. Tečem,kolesarim,plavam -vse občasno. Masaža mi bistveno ne pomaga. Upam da imate kakšen dober nasvet.

Pozdravljeni!

Če masaža ne pomaga, je lahko vzrok v vaši vratni hrbtenici. Priporočamo Vam, da opravite RTG slikanje. Preverite tudi kako je z Ca in Mg – pomankanje mineralov je namreč lahko vzrok za mišične krče.

Priporočamo Vam tudi redno izvajanje razteznih vaj za ramenske in vratne mišice.

Hvala za vprašanje!

Lep pozdrav,
ARTHRON tim

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Hvala za odgovor, preiskave sem opravila in niso pokazale odstopanj.Ostane mi samo raztezanje.

New Report

Close