Čer Miki! Ne mi ni. Včasih so rekli, da imaš noge na …baje je bilo to ful grdo. Postava na Y? Ne razumem. Nekateri imajo pač čas za posebne kometarje. Me ne moti. Naj. Postava je lepa, če je ravno prav mišičasta, ne presuha, pa ne predebela, z ravnimi nogami se ve, pa dokaj prikupnim videzom.
Ni kaj več dodati. Lahko bi vsaj komentiral, kaj misli…ker pa ni, je pa tako ali tako brezpredmetno!
Nočka!
Angel*
Dan Pero! Kako zelo se motiš…Angel ima dokaj bujno domišljijo in fantazijo, včasih pa se rada poheca in zavaja ljudi v skušnjavo…meni osebno je najbolj všeč moška postava s širokimi rameni, močnimi rokami, oskimi boki, šesticami na trebuščku, misišičastimi nogami in veš kaj še…z očarljivo in prikupno simpatično notranjostjo. Pa vsaj malo naj bo telo na sončku, da je lepe barve, belina me odbija, kosmatost in poraščenost pa tudi, ker ne maram opic. Vedno pa se zazrem v globino oči, lepoto beline zob pa v roke…te so najpomembnejše, ker bi mi bilo slabo ob misli, da me šlatajo črni in grdi nohti, pa neke napol orangutanske tace, ki bi vtikale prste v moje najbolj občutljive dele telesa….dizajn je važen na moč, lepota notranjosti pa še bolj, se ve! Poznam kar nekaj lepotcev, ki so popolni mačoti, ampak so butasti in brez srca in duše – taka notranjost pa je grdota, ki seže do kosti…Še kaj? Kar reci, bova razpredla zgodbo v nedogled…in še čez… Moja domišljija nima meja, verjemi.
Lep sončen dan Pero!
Angel*
bravo ,prav imas!
sploh nam niso vsec napihnjene misice,to je zadnje kar bi si zelela oz. si sploh ne bi zelela.najlepse je da si taksen kot si ,seveda malce je že treba poskrbet za svoje zdravje in telo in se ne zanemarjat,ampak kar je prevec je pa prevec.prav ogabni so tisti bilderji na billdani ,kar strese me ko jih vidim.veliko lepse so lepe,tople in prijazne besede in naravne misice.
lp,kKolesar je pisal/pisala:
>
> Miki in podobni,
>
> Vi ste vsi ‘bolani’. To kaj vi jeste in ste skoraj
> diplomirali iz farmacije, da bi ‘normalno’ izgledali,
> normalni moški doseže z malo treninga in zdravega načina
> življenja. Čemu služijo extremne mišice, komu se to sploh
> dopade, pedrom mogoče. Pa toliko truda za njihovo
> vzdrževanje. Zginejo pa po prvi bolezni , poškodbi ali
> nezmožnosti za redni trening.
> Vsi tisti, ki se zanašate na svoj mišičasti videz očitno
> nimate nič drugega za ponuditi ženski. Ženske se ne osvaja z
> nadpovprečnimi mišicami. Če jih ne potrebuješ za tekmovanje
> ali opravljanje teškega dela potem jih sploh ne potrebuješ.
> Dovolj je normalna športna postava, lep nasmeh in prijazna
> beseda.
>
> Želim vam veliko užitka pri gledanju v okledalo. Verjetno ste
> jih že veliko “porabili” od gledanja in občudovanja svoje
> mišičaste postave.
>
> lp