Najdi forum

Mišičasta postava

Miki in podobni,

Vi ste vsi ‘bolani’. To kaj vi jeste in ste skoraj diplomirali iz farmacije, da bi ‘normalno’ izgledali, normalni moški doseže z malo treninga in zdravega načina življenja. Čemu služijo extremne mišice, komu se to sploh dopade, pedrom mogoče. Pa toliko truda za njihovo vzdrževanje. Zginejo pa po prvi bolezni , poškodbi ali nezmožnosti za redni trening.
Vsi tisti, ki se zanašate na svoj mišičasti videz očitno nimate nič drugega za ponuditi ženski. Ženske se ne osvaja z nadpovprečnimi mišicami. Če jih ne potrebuješ za tekmovanje ali opravljanje teškega dela potem jih sploh ne potrebuješ. Dovolj je normalna športna postava, lep nasmeh in prijazna beseda.

Želim vam veliko užitka pri gledanju v okledalo. Verjetno ste jih že veliko “porabili” od gledanja in občudovanja svoje mišičaste postave.

lp

1.kdo govori o ekstremnih mišicah?
2. a se tebi sploh sanja kolko faktorjev vpliva na razvoj muskulature? Ne , očitno si totalni laik ki samo flanca tukaj
3. si že kdaj spišal za mišični spomin?
4. to delam za sebe in ne za ženske ki hočejo robote!!!!!!! To sn enkrat že pisal na forumu mladi in srednja leta majke ti vidim!
5. idi študirat psihologijo sn ti že reko
6. ne goni preveč pecikla ker boš shujšal; kira te bo pa mela? mogoče kaki peder!

LP, miki

Miki,

Oprosti ker sem bil mogoče pregrob. Pa vse eno moram nadaljevati v podobnem tonu ker to kar ti počenjaš ne spada v področje fitnesa, rekreacije in sprostitve.
Tvoji experimenti z lastnim telesom, da bi dosegal ne “vem kaj”, da te od poizkusov bolijo ledvice, da morač popiti 10 l vode, da imaš občasno zvišan krvni pritisk in še in še samo zato, da ne bi slučajno izgubil na mišični masi je dovolj, da nimaš pravice davati nasvete glede zdravega načina prehrane in rekreacije.

Vse to spada na forum experimentiranje z lastnim telesom.
Zapomni si : napake iz mladosti se plačajo v starosti.

Jaz bom še naprej kolesaril in užival brez experimentov in strahu, da bi postal trlica kot ti misliš.

Čez 20 let če jih boš preživel z takim načinom življenja, upam, da boš napisal knjigo iz katere se bo dalo naučit, kaj vse ne smeš početi, da bi ostal vitalen in vitek kot sem jaz tudi v drugi polovici (čez 50 let) svojega življenja.

Lep pozdarv

Dan obema! Nasmejala sta me oba, čeprav ni smešno. Kolesar veš, mišice so pa ženskam na moč všeč, o ekstrenih ne govorim. Sem laik in se ne spoznam prav dobro na ne vem kakšne jedilnike in vaje. Povem samo, da so mišice všeč vsaki ženski, saj lepo moško telo je tudi nekaj. Govorim o zunanjosti, tista notranjost o kateri pa ti pišeš, je nekaj povsem drugega. Odkrito pa se mi zdijo ravno kolesarji največji mazohisti. Radi mučite sebe, ko gonite vse do Vršiča? No ja, če vas to osrečuje, recimo. Kakšnih posebno lepih postav pa za moje pojme kolesarji ravno nimajo. Kar sem jih videla so bolj majhne postave, mišice imajo pa več ali manj na nogah. Se motim?
Pa brez zamere Kolesar, mogoče se motim. Samo moje osebno laično mnenje sem napisala.
lp
Angel*

Kolesar na lastnih napakah se učimo pravijo in morem rečt da se kar strinjam, seveda vse v mejah normal. Sicer pa do zdaj nisem nardil nič takega, kar bi me dolgoročno gledano stalo zdravja. Sem pa presenečen da te tak skrbi za mene. Aja če želiš se pridruži mojemu predavanju o hujšanju z zdravo prehrano in gibanjem.Točen datum in kraj seminarja ti lahko sporočim naknadno na e-mail, če mi ga boš pustil. Uživaj!

LP, miki

Predragi kolesar si pravi ass hole. Nimaš pojma in se razburjaš brez veze in kar tja v tri dni. Ne vem zakaj se nisi spravil na umetnostne drsalke ali na SINHRO PLAVANJE! Vsako tele ima svoje vesele! Če kolesariš bi lahko doumel za kaj se gre, kolesarstvo je osebno zame šport za bedake in tud kot je omenil angel imaš potem sam noge nabite in si k burek. Večji pedri se mi zdijo kolesarji saj se brijete po nogah-a ni res :))). Hvala bogu da se v današnjem času sploh še kdo kaj trenira. ŠPORT JE ŠPORT!

Mislim da si ljubosumen, saj v zmernih količinah si lahko izoblikuješ telo po svojmu okusu in pridobiš na moči! Glede žensk si pa mal zafustriran, saj jim to večinoma ni všeč!

lp matej

Matic,

Preden nekomur odgovoriš, dobro preberi njegov tekst. Jaz imam dovolj mišic in mi kolesarstvo ni edina zvrst rekreacije. Samo nikname je takšen.
Vsi ste spregledali, da tudi jaz govorim o “normalni” športni postavi in zdravem načinu rekreiranja.
Ko boš, prebral nasvete odgovore in težave MIKI-ja na vseh forumih, boš mogoče razumel o čem govorim.
To kaj počnejo eni samo zato, da bi se oblekli v “mišice” nima nobene zveze z ŠPORTOM, REKREACIJOM in ZDRAVIM načinom življenja.
Upam, da se ne boste morali spomniti mojega teksta čez nekaj let, ko ne boste več tako mladi in “nori”.
Šer enkrat: Napake iz mladosti se plačujejo v starosti.

LP

P.S.
To kaj govorite o kolesarjih, kaže na to, da nimate pojma. V današnjem času ni vrhunskega športa kjer niso udeležene vse mišice. Razen tega obstaja več zvrst kolesarjev.
Verjetno niste nikoli gledali tekmovanja na pisti. Tudi marsikateri ob bodybilderjev bi imel komplekse zraven kolesarjev ki tekmujejo v šprinterskih disciplinah.

No katere moje izjave ti gredo v nos? Prehrana, trening, dodatki, športna medicina, kaj drugega?

LP, miki

Dobro jutro!
Upam da s tem sklepnim govorom končam to temo!
Kolesar opravičujem se ti za par vročih besed! Ne bom filozofiral, sem tudi jaz med tistimi ki se ukvarjajo z fitnesom…

1. Čisto pri vsakem športu, s katerim se ukvarja človek profesialno oz. “ekstremno” lahko pričakuje v starosti neke posledice: smučarji, keglači…vsi!!!

2.Raje se zahvali Mikiju da, da kakšen nasvet saj ZATO JE TUDI TA FORUM ne zato da ti pljuvaš po “bilderjih” neumno. Veš so ljudje ki jih to zanima in bi jim Mikijev nasvet prišel prav obratno z tvojim!

3. Kaj vsak sam dela je njegova stver zato se tud ne zdi fer da to poimenuješ -bolano.

4.Napake iz mladosti se plačujejo v starosti! Resnično ampak tako zelo NEUMNO!!

5. Pod noge si mu metal kao napihovanje mišic ki uplahnejo, kolesar vem da nisi nikoli poznal kako in tud nisi proval s fitnesom al si pa en od unih ki obupajo v pol leta! Če te nekaj veseli….Meni osebno glede žensk dol visi, saj večinoma jim to ni všeč, al pa pravi saj je uredu-ker noče reči da ni uredu.

Kolesar upam da ne: kadiš, piješ, voziš z motorjem, spiš vsaj 8 ur na dan, nisi nikoli na prepihu, ne piješ kave……………saj napake iz mladosti se plačujejo v starosti.

JAZ PA PRAVIM VSAK JE SVOJEGA TELESA VLADAR!!!

Za posledice take kot ti navajaš je potreben profesionalni trening z steroidi….KOT SEM PA ŽE REKEL K VSAK ŠPORT ČE GREŠ V EKSTREM!!

Fejst bodita

ps: Miki lahko mi pustiš e-mail imam nekaj kar bi te mogoče zanimalo!

lp matej

[email protected] Uživaj, se čujema!

LP, miki

ne vem kdo je bolj znam po jemanju pozivil, kot prav kolesarji ! in nikakor ne vem od kot tvoje razburjanje nad mišicami, ki jih verjetno ti nimaš in jih tudi drugim ne privoščiš. vsak počne z svojim telesom ter zdravjem, kar mu je volja ! če je to pri tebi vožnja kolesa, jo jaz spoštujem zato spoštuj tudi ti način življenja drugih dokler nisi ti neposredno oškodovan…

hvala!

Iztok,

Tudi ti nisi prebral moj tekst. Ne zagovarjam kolesarje in nisem kolesar, ne obsojam tiste, ki z treningom krepijo in oblikujejo svoje telo, tudi jat to počnem.
Zdaj smo na forumu rekreacija in sprostitev in mislim, da je to mesto za pogovor o rekreaciji, zdravem načinu življenja in pridobivanja mišic.
Experimentiranje z zdravjem in svojim telesom spada kam drugam.
Tisti, ki so hoteli razumeti kaj sem imel v mislih so razumeli.
Za mene je debata zaključena.
Prav imaš, svojega telesa si sam gospodar.

LP

Žal takšen forum ne obstaja. Mar naj pišem takšne poste pod ginekologijo ali knjižne molje? Pa brez zamere!

LP, miki

FANTJE DOST JE KREGANJA GREMO NA EN SHAKE IZ MEGA MASS, ZA POSLADEK PA SLADOLED Z TABLETKAMI BCAA!

LP MATEJ

Dan.
Sedaj, ko ste umirili strasti pa imam še jaz vprašanje. Ampak brez hecov. Kar redno kolesarim, grem letno na vsaj deset tekem v XC in cestnih na noben način pa se ne morem znebiti “šlaufa” okrog pasu: Pa ne zaradi žensk. Sem pa že v srednjih letih. Veste pa kaj pomeni, ko moraš te kile vlačit v hrib.

Lep pozdrav.

p.s.182/83/51 mislim, da veste kaj to pomeni.

Glede na višino in leta 83 kg ni ‘grozno’ preveč. Izgleda, da kilogrami niso optimalno razporejeni. Mogoče boste našli koristen nasvet na :
http://www.mojtrener.com

LP

Poznam dobre kolesarje, ki imajo zelo lepo oblikovano telo in NISO nobeni pedri. Brije se po nogah tisti, ki se hoče, je pa to predvsem zato, če se pri spustu navzdol pelješ skozi kakšno grmičevje, da se še bolj ne poškoduješ. S kolesarjenjem se ne ukvarjajo samo in predvsem majhni ljudje, Angel, ampak tudi veliki, ki imajo velik boljšo postavo, kot pa tisti nabildani iz fitnesa, ki se samo in predvsem razkazujejo. Pa bolj zdravo je zunaj, kot pa tam v zaprtem prostoru.

194/100/20 – trenutno

LP, miki

p.s.: upam da veš, kaj pomeni s temi kg in še več obremenjevat triceps (DIPS)

mega mass sux :))) častim whey/sirotka/kazein/ + bcca 😛 Kiri prvi pride prvi melje :)))))))

LP, miki

Miki najlepša hvala.
V bistvu sem hotel tudi tja vprašati, pa nisem vedel točno kako naj to naredim.
Lep pozdrav!
Laki

New Report

Close