Najdi forum

Zdravo vsem!

Imam vprašanje za Gorana.
Npr pre kakim časom sm si nabavilnapravo Gym Form (to je električni spodbujevalec za misiče) tako kot abronic sam da ima zraven še žice in tiste gobice ,ki se pretrdijo na posamezno mišico.Povem vam da res zelo lepo deluje predvsem na prsnih mišicah.

Zdaj pa sem gledal predvsem učitelje ,ki vodijo aerobične vaje in sem opazil da imajo vsi preprosto rečeno velike riti.In me zanima ali je možno da se da zadnjica kako nabildat.Zanima me ali je dovolj velika ritna mišice da se da povečat.Nočem namreč met nabildane zadnjice ,upam da me sploh razumeš.Zato me zanima ker npr če bi si jaz pritrdil tiste gobice na zadnjico ali bi jo s tem samo še povečal ali bi lahk kako izgubil maščobe z zadnjice

Upam da ni preveč brezvezno vprašanje sam morral sem ga postavit
adijo!
Miha

Miha,

Osebno sem mnenja da so naprave podobne tisti, ki jo uporabljaš ti… dobre predvsem kadar nekdo ne more trenirati zaradi poškodbe. Ne poznam pa osebno nikogar, ki bi na takšen način dosegel želeno postavo… če bo uspelo tebi, super zate.

Kar se tiče zadnjice… seveda lahko poskusiš delovanje tiste naprave tudi tam, oz. lahko to poskusiš za vse mišice. Ta naprave le nekoliko okrepi mišice, nekdo ki ne trenira ničesar ima občutek da je nekoliko bolj napet. O kakšne povečanju mišic pa mislim, da ne moremo govoriti. Če bi stvari bile tako enostavne fitnes centrov sploh ne bi bilo in vsi športniki, bi trenirali leže v naslonjaču.

Zadnjico se da natrenirati in oblikovati, enako kot vse druge mišice. Veliko vaj imaš na moji spletni strani. Osebno sem najboljše reezultate dosegal s tremi vajami. Vse vaje sem delal z utežmi… prosti počep, spusti v izpadnem koraku in modificiran mrtvi dvig. Na prvi pogled se to ne zdijo vaje za zadnjico, ampak… meni je več kot zadostovalo… brez močne zadnice zgornjih vaj ne moreš učinkovito izvajat.

Lp,
Goran

New Report

Close