Najdi forum

Angel, hvala za kompliment. Upam, da sem formulo pravilno prepisal, tako da ne bo kdo uporabil namiga kr ene. 😉

Čer b kompleks! Prosim! Formula je zagotovo prava. Za preverjat je pa too much! Tko pameten pa ne vem, če je kdo tu gori…
Nočka!
Angel*

Angel,
bomo prof.Strnada na pomoč poklicali.Saj bi prišel in nam tole formulo malce obrazložil.
Lep pozdrav

Čer Sara! Ajsi…a si vidla? Prisežem, da mi ni nč jasn…matematika in fizika sta moji šibki točki…dobesedno izgubljena predmeta že v šoli. Sara, veš raje ne kliči nobenega prof., bom ušla iz foruma. Sej B kompleks ful obvlada. Bo že napisu.
Se beremo!
Lahko noč!
Angel*

Se bom potrudo do jutri če bo kaj ratalo 🙂

LP, miki

No, pozabila sem napisat…miki bi pa mogoče vedu…
lp
Angel*

Prav, da si me popravil Balonček, zakaj bi ti zameril.
Matematično se da dokazati, da je 1+1=1, s Schroedingerjevo enačbo se da n. pr. dokazati, da se elektron vrti hkrati v dve nasprotni smeri. Iz tega bi se dalo sklepati, da nekaj ni v redu z matematiko ali pa z našim svetom.

A si tako prijazen in napišeš ta dokaz, da je 1+1=1 ? He, he. 😉

Na vprašanja, ki se končujejo s he he ne bom odgovarjal.

Mene tudi zanima dokaz za 1+1=1.

:))))))) faca

LP, miki

Naj te samo še opozorim, da si pisal o matematičnem dokazu. Ker če je na primer Drnovšek zadnjič uporabil tvojo enačbo, to še ne pomeni, da je pravilna. 🙂

Rudi

sej tale he he ni tko napačen…v vsakem človeku mora biti malce otroka ane?
Lahko pa namesto he he..uporabimo gu gu gu..ali pa predlagaj kaj drugega.Nasvet dobrodošel.
Te pozdravljam po vodi in po duhu

B kompleks

ali si ti takoj za Strnadom?
Formule ti gredo odlično g.profesor.Samo zame so bile vedno dolgočasna stvar.
Al pa jih moja pamet ni dohajala, kdove? :))

čer Angel

matematika in fizika sta se mi zdela vedno dva zelo mrtva predmeta.
Zgodovina,biologija,umetnostna zgodovina in vedenje5…to me je vedno pritegnilo.

Ali si tudi ti malce alergična na gospode profesorje?

Ostalo iz prejšnega življenja, najbrže :)) Bom šla v regresijo,da vidim…ti povem.

Sara, he he lahko pomeni nasmeh ob dobrem vicu ali pa posmeh veliki neumnosti. Rudi bo povedal, kaj je bilo. 😉

B kompleks

sem vedela…Rudi je tiho 😉 he he he . . . . .

To je logično, da je tiho. Nelogično pa je, da s takšno matematiko nadaljuje Drnovšek. Tukaj pa se smeh konča. 😉

Zakaj sem tiho sem že napisal, če je nekdo označil ta dokaz za veliko neumnost, preden ga je sploh videl, se ne bom trudil prepričevati ga o nasprotnem. Dokaz je seveda matematičen, uporabljena pa so samo naravna števila.
Zame pa niso sprejemljive formulacije “obstaja neka majhna verjetnost da…” in podobne.

Svetloba je energija, ki se sprošča ob gibanju delcev – fotonov, ki pa imajo maso(!), saj so fizični delci – torej: sama ni masa, nastane pa ob gibanju (spuščanju) masnih delcev – fotonov. Kako to, da nihče ni opozoril na fotone, fiziki?

New Report

Close