Najdi forum

MISLIM, DA JE ČAS DA NAM POVESTE VAŠE RECEPTE IN NAPOTKE, GLEDE NA TO , DA SE POČUTITE FINO.
LEP POZDRAV

Jaz sem bila med drugo nosečnostjo vseskozi utrujena, le čakala sem, da bo šel otrok spat, da bom šla lahko še jaz. Bila sem tudi zelo bolna na jetrih in je vse skupaj na to tudi vplivalo. Potem sem spoznala preko interneta neko zdravo prehrano, začela to jesti, danes po 1 letu so jetra zdrava, o utrujenosti pa ni ne duha ne sluha. V tem času sem veliko prebrala in se pogovarjala z zdravniki. Ugotovila sem, da smo ljudje kronično utrujeni, če nam v telesu manjka določenih snovi. Ko sem to nadoknadila (to je bil proces, ki je trajal, ni šlo čez noč), se je tudi počutje zelo izboljšalo. Danes vem, da ni normalno, če nas pogosto boli glava, če smo bolj utrujeni, ko vstanemo, kot ko gremo spat, če hodimo spat po kosilu, če smo depresivni, nejevoljni, razdražljivi, ker smo utrujeni… Način prehranjevanja je zelo pomemben. Ljudje smo padli v materializem in se premalo poslušamo. Šele ko je kaj narobe začnemo razmišljati o sebi. Lahko me kontaktirate na mail. LP

Ne vidim razloga zakaj nam ne bi vsem na forumu povedala za kakšen način prehrane gre. Saj smo vsi potrebni pomoči, novih informacij oz. česarkoli kar bi pripomoglo k boljšemu počutju.
O kakšnih načelih prehrane gre ?
Ali je prilagojeno posamezniku?
V katerih knjigah oz. literatuti lahko izvemo več?

Mislim, da nas je veliko, ki bi želeli to vedeti. Hvala.

Ja, gre za prilagojen program za vsako osebo posebej, ki traja več mesecev, odvisno od težav, ki jih posameznik ima. Drugače pa imamo informativna predavanja po celi Sloveniji, brezplačna, ki se jih lahko vsak udeleži. Vse je naravno, rastlinskega izvora, lahko je jemo vsi, ker ne gre za diete ali zdravila. Za več informacij me lahko kontaktirate.

New Report

Close