Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Mirena in želja po seksu na nuli

Mirena in želja po seksu na nuli

Ker se sama spopadam s to težavo že približno pet let. In ker obstoj mojega zakona najbrž visi na nitki in ker sem končno naletela na spletno stran, ki je potrdila moje sume in ker najbrž tudi v Sloveniji nisem edina vendar se o tem zgleda ne govori (vsaj jaz na slovenskih forumih nisem nič našla). Naj preidem k bistvu:

Mireno so mi ustavili približno pred štirimi leti in pol (po rojstvu drugega otroka), kmalu po vstavitvi se je moja želja po seksu manjšala in manjšala. Vse skupaj sem pripisovala majhnim otrokom, gradnji hiše, zaposlenosti v službi…vedno je bil izgovor. Potem, ko so se zadeve na teh področjih nekoliko umirile sem posumila, da je mogoče težava v Mireni (pri kontracepcijskih tabletah je to možno). Vendar ne, na moje vprašanje je moja G. odgovorila, da to ni možno niti pod razno in da težava najbrž tiči drugje in sem verjela in sva z možem trpela še nekaj nadaljnih let oz. še trpiva :-(. Te dni, ko mi zadeva spet ni dala miru, sem naletela na ta tuj spletni forum:
Anyone using Mirena have a low sex drive?

Ne vem ali bi jokala ali se smejala…končno vem, da ni nič narobe z menoj. Prepričana sem, da pri veliko ženskah Mirena ne dela nikakršnih težav, vendar je sigurno kar nekaj takih, ki imajo podobno težavo kot jaz…in se tega mogoče sploh ne zavedajo.
Tako upam, da sem kaki ženiski…družini..lahko tudi možu s to informacijo pomagala. Jaz se bom naročila za odstranitev…mogoče sporočim čez kak mesec kako in če so se zadeve pošlihtale.

New Report

Close