Pozdrav!
Povem vam, da hodim sem gor na ta portal odkar mam računalnik in da se prebrala skor vse kar je gor.
Hujšam pa tud že odkar pomnim.Sam tolko uspeha kot ga mam zadnje mesce pa še ni bilo nikol.Sem namreč od 20.maja shujšala za 14 kg.Moj cilj je še 6 kg, da bom enkrat končno na 65 kg in bom lahko brez skrbi predala nosečnosti
Povem pa vam da sem pred tem telovadla, fitnesirala, aerobika, kolesarjenje ,plavanje pa kaj vem kaj vse še akja savna…pa ni bilo iz tega nič in zdaj sem ugotovila zakaj -ker sem premalo jedla.
Od 20. maja pa hodim na limfno drenažo in se zraven držim diete.
Pa saj ne vem a drenaža kaj pomaga, sam kožo mam absolutno bolj gladko , celulita pa tako že prej nisem mela ne vem kolko, mam pač srečo.
Jedilnik pa je naslednji :
– 1 krat na teden sadni dan ( 6 – 7 krat na dan ), kakeršnokoli sadje, jaz sem jedla tud banane. Najboljše da je to v ponedeljek, da se sčisti svinjarija o dvikenda. Ta dan od 3-4 litre tekočine – voda in zeleni čaj
– potem pa vsak dan isto :
– zajtrk : 3 dcl mlačne vode
– kos rženega kruha za marmelado, 3 dcl zelenega čaja
– malica : sadje ( kakeršnokoli 2 kosa )
– kosilo : 20 dkg mesa + 30 kg zelenjave
( kakeršnokoli meso sam svinjsko ne, lahko hrenovke , tud kos pohanega, ribe, tune.. od zelenjave je najboljša zelena solata, zdaj pa jem tud paradajz, papriko , kumare )
– večerja : jogurt + 3 žlice skute
Čez celi dan 2-3 litre tekočine – voda al pa zeleni čaj.
Vsak dan hoja al kolesarjenje al pač neki športa da se spotiš. Sam takrat velja!
Meni uspeva. Ješ sam to kar sem napisala. Tud moja sestra je v dveh mescih shujšala za 7 kg iz 61 kg na 54 kg.
Probajte, vprašajte, pa vlko sreče.
Meni se trije meseci za – 14 kg ne zdijo prehitro.Na normalno prehrano bom prešla, ko bom dosegla svoje “sanjske” kg. Kaj bo pol?!?Ka pa vem, upam da bom ob tem da bom vsako jutro zajtrkovala in enkrat tedensko ohranila sadni dan obdržala kg.
Limfna drenaža pri nas stane 4400 SIT s solarijem vred. Hodim pa v kozmetični salon v katrem le to drenažo uspešno izvajajo.Pripopročila mi jo je kolegica, ki je brez diete samo z drenažo zmanjšala obseg za 8 cm!
Ja, mene tudi pri vseh teh dietah najbolj skrbi da se teza potem ko se normalno zacnem prehranjevat kar nazaj nabere. Zdaj pa ze pol leta hodim na telovadbo full redno, pa poskusam ‘normalno’ jest (vsaj tri obroke na dan, pa full zelenjave, pa veliko vode), pa nobenega efekta. Zato bom sla zdaj probat tvojo dieto in se je drzim en mesec, da vidimo, kako pa kaj.
Cestitam ti za uspeh in hvala, ker si delila dieto z nami ;))