Živijo!
Danes je moj dan D. Sem se odločila da bom v 100 dneh shujšala 10 kg (približno), bila bi pa zadovoljna tudi če bi si samo postavo izboljšala. Črtala bom belo moko (kolikor lahko), sladkarije gredo preč, jedla bom bolj zdravo (5 obrokov dnevno) in seveda gibala! Verjetno bom za začetek le malo tekla in delala kakšno HIT vadbo.
_________
Se mi kdo pridruži, da skupaj spremljamo napredek, se spodbijamo,..?
No še moji podatki, če se mi kdo pridruži:
Starost: 21let
Višina: 162
Kilogrami: 66
Si pišemo?
Vandini
Živijo:) Jaz bi se tudi pridružila 🙂
Do poletja(recimo do začetka julija) bi rada zgubila 5kg, sedaj jih imam 57, rada bi prišla do 52 ali pa vsaj do 53, veliko telovadim in ne jem krompirja,kruha, riž pa si privoščim 1x na teden(bel). Vendar kile nekako ne grejo dol… imam zelo močna stegna in veliko bokov… Telovadim pa tako, 2x na teden tečem (ne maram teka 🙁 ), vsak dan pa naredim vaje za določeno skupino mišic(danes sem npr. trebušne).
Imate še kak predlog? Zelo bi bila hvaležna, pa hvala 😀
Upam, da nam vsem uspe, ostanite motivirane:)
Lp
Hej, Anica122 najprej čestitke, da si se nam pridružila in zbrala pogum za hujšanje 🙂 Tudi jaz bi še rada izgubila teh nadležnih 4-5kg do poletja, a sedaj ko sem 8kg že dala dol, gre naprej zelo počasi.
Za stegna in boke ti svetujem napravico Vitalner, super zadevica – Če ti ni do teka pojdi raje peš v kakšen hrib (urica sprehoda v hrib je zelo zdrava in pokuriš ogromno kalorij), sama to prakticiram že cel mesec. Rada grem tudi na rolerje, večkrat grem plavat, skratka kar dosti športam 🙂 Sam ne delat stvari, ki te ne veselijo, ker boš obupala… Zberi si neko stvar, ki te veseli 🙂