Najdi forum

Dobro jutro.
Prenavljamo kopalnico, pa se mi poraja ideja da namesto tuš kabine dam banjo. Smo pa omejeni s prostorom, tako da največ taka nam gre noter http://www.kolpasan.si/izdelki/kopalne-kadi/green-line/mini-100.
V končni fazi pride ceneje, kajti pri kabini ne bi šparala. Zanima me ali jo katera ima, in ali je uporabna.
Hvala lepa

Kaj pridobiš? Jaz jo ne bi imela. Raje lepo in dobro tuš kabino.

Dobro vprašanje kaj pridobim. Ne vem, zaradi kopanja otroka še največ razmišljam v tej smeri. V kabini bo bolj nerodno, ali se motim?

največja neumnost je zaradi otrok kupovat tako banjo. za otroke imaš tiste plastične prenoslive banjice, ki so celo večj od te. otroci se bodo kopali v banji samo en čas. vi boste to potem pa mogli gledat še celo življenje…

Podpis.

Mi imamo v eni kopalnici tako oz. (še huje) sedežno banjo in je katastrofa. Letos gre ven in jo zamenjamo za tuš kabino. Nerodna, zelo omejeno uporabna in za starejše oz. bolj nerodne zaradi majnega prostora še nevarna. No, vsaj pri nas se je tako izkazala, zato odsvetujem.

Mi imamo 115cm-sko. No ja, tako hudo pa spet ni. 🙂 Meni čist ok služi. edino kar mene moti je to, da se ne morem not uležt.

New Report

Close