Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Žalovanje in slovo mineva 2 leti odkar je umrl naš ati:(

mineva 2 leti odkar je umrl naš ati:(

Kmalu bi imel 52.rojstni dan. in hmalu bosta dwe leti odkar ga ni weč 🙁 bolehal je za rakom.Zelo sem žalostna še vedno, ko se spomnim nanj 🙁 .. zanima me ali imate kakšne verze, ki govorijo o atijih?

~ Se spominjaš dnevov, ko si zbolel? Prišel si v mojo sobo in me božal po laseh. Objel si me in vprašal kako je bilo v šoli. Verjetno si slutil, da te kmalu več ne bo 🙁

Zelo dobro vem, kaj pomeni izguba drage osebe. Tudi sama sem pred tremi leti
izgubila ljubljenega očeta, ki ga še danes tako grozno pogrešam. Tolaži me, da
kljub težki bolezni /rak/ ni dolgo trpel. Prav vsak dan sem v mislih z njim, se z njim
pogovarjam in, ko mu prižgem svečku mu zašepetam, da ga imam rada. Take stvari
me potem “potolažijo”, da lahko grem naprej brez njega. Tudi ti si poišči nekšni “stik” z
atijem in boš videla, da bo bolečina s časom res manjša.

Hvala za tolažilne besede. Tudi jaz se z njim v mislih pogovarjam in včasih res pomaga.

Neverjetno, kakor bi jaz pisala :(. Tudi pri nas je tako, le da bi imel oče sedaj 54 let. Ravno 20. 7. bi bil njegov rojstni dan. Enako kot ti se počutim. Na tem forumu že kar nekaj časa nisem bila, ker nimam moči, da bi brala takšne zgodbe, kot so tu gori. Sedaj sem prišla, ker sem mami kazala, kako naj uporablja ta forum, ko sem pa prebrala samo naslove tem, kjer po večini piše o izgubi atijev, mi je postalo tako hudo :(.

Groza.
Tudi sama iščem verze o očetih, določeni so res lepi.

Človek kar ne more dojeti, da je to res. Jaz ne želim sprejeti tega. Čeprav sem se (vteh skoraj dveh letih – septembra bosta 2 leti od takrat) naučila nadzorovati in obvladati čustva pred drugimi, me pri srcu pogosto stisne in to tako močno, da se sploh ne morem obvladati.

Če želiš, se lahko slišiva tudi preko maila … Namreč lažje je, ko si v stiku z nekom, ki je doživel enako :(.

Lepo te pozdravljam,
Sanja

Ja tudi jaz sem videla veliko primerou, ko jim je ati umru, piši mi na : [email protected]

New Report

Close