Najdi forum

Milo za umivanje

Punce, s kakšnim čimbolj nevtralnim milom za umivanje-tuširanje ste se / se boste umivale, ko bo otroček privekal na svet? Ti geli od Fa in Palmolive so se mi zdi preveč izrazitega vonja in mu ne bi pasalo (zaradi dojenja).
Rada bi uporabila kaj tekočega, ne trdo milo. Kaj predlagate?

Jaz sem uporabljala trdo milo, od Bubchena. Rokavičko namočiš, jo z milom namiliš in potem namiliš še dojenčka.

Joj, nisem bila dovolj natančna pri opisu….Mislila sem milo zase, ne za dojenčka…………………….

Ker sem se kar naprej tuširala, sploh od začetka, sem se izogibla uporabi raznih tuš gelov. Mislim da je čisto OK če se odločiš kar za kakšen nevtralen otroški šampon.

Aja :)))). Predlagam milo (trdo ali tekoče) s čimnižjim Ph-jem. Mislim, da je 5.5. Jaz sem v prvi nosečnosti nehala uporabljat Palmolive (milk and honey), ker sem postala občutljiva in sem uporabljala drugega.

Pia,

jaz sem pri JUSTU naročila eno super hintimno milo. In se vedno tuširam s tem Cena je res visoka je pa super in čisto blagi vonj ima.

Lep pozdrav.
N

Jaz uporabljam kar Dove (silk) tekoče milo za tuširanje. En mesec nisem uporabljala deodoranta, zdaj v tej vročini pa sem sama sebi smrdela že 5 minut po tuširanju, pa sem začela uporabljati tudi tega(Dove deodorant – ki se mi zdi, da je itak bolj blagega vonja).V glavnem malega ne moti, pravzaprav me zanima kako bi sploh izgledalo, če bi ga motilo.
Ne švicajo samo nosečnice ampak te tudi po porodu fajn kuha.

Jaz sem imela L`occitane mandljevo milo.

http://www.lubica.net/gaby/blog

New Report

Close