milo za intimni del
Jaz sicer nevem pod katero kategorijo foruma naj odprem to temo zato jo bom kar tukaj odprla.
Jaz imam zelo zelo občutljivo vagino in čist vedno ko sem si kupila posebno milo za ta intimni del me je pol srbelo.Očitno sem alergična.
Zdaj me pa zanima katero milo mi priporočate in s katerimi niste bili zadovoljni ker vam je pouzročalo težave in s katermi ste zelo,zelo zadovoljni?
Hvala za odgovore in srečno
Imam kronične težave z vnetji in po priporočilu ginekologinje že nekaj let uporabljam Hygieio (izgovori se higija) in sem zadovoljna. Dobiš jo v lekarni, Sanolaborju,dm.Baje pa je vredu tudi Multi gyn. S tem nimam izkušenj,vidla sem ga pa zadnjič v Sanolaborju, verjetno pa ga imajo tudi v lekarni. Ne vem, mogoče probaš in boš vidla.
Priporočam izdelke iz olja čajevca. Čajevec deluje antiseptično, antiglivično in antibakterijsko. več o izdelkih na http://www.medipost.si lp marjetica
Jaz kupim v lekarni intimno milo od SebaMeda in nakapljam notri še nekaj kapelj olja čajevca (cca 15-20 na stekleničko). To potem dobro pretresem.
Načelno pa se umiva samo zunanji del spolovila in ne vagina. Ta vas bo srbela vsakič ko boste z milom uničili avtohtono floro in se bodo razrasle glivice.