Najdi forum

Milo za dojenčka

Pozdravljeni.
Zanima me katero milo uporabljate pri negi dojenčka. Kajti jaz sem uporabljala ekstra vlažilno kremno milo s karitejevim maslom in hladilnim mazilom od Loccitane dokler nisem prebrala članka v reviji Zdravje (maj 2008) o nevarnih sestavinah v kozmetičnih izdelkih. Groza. Samo vrgla sem jo proč. Zato vas resnično prosim, če mi lahko navedete kvalitetna mila, ki jih uporabljate pri svojih malčkih.

Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.

Naravna kozmetika LAVERA.

N

Članka nisem brala, ampak verjetno v klasičnih Palmolive, Bubchen, Nivea in drugih otroških variantah ni nič bolje. Me prav zanima, katero je najmanj dražeče….. a je slučajno v članku zapisano, katerih sestavin naj ne bi imelo?
lp

Pozdravljeni.

Članek z naslovom Koža vam bo hvaležna (zdravje, maj 2008) je vreden ogleda, kajti naša koža si zasluži najboljše ne pa kozmetičnih izdelkov, ki so polne nafte in rakotvornih sestavin. V članku so na kratko navedene nevarne sestavine (približno 12 sestavin) z razlago.Na žalost pa ne piše kateri kozmetični izdelki imajo najbolj “zdravo” sestavino. Sem pa našla na netu tudi dober članek z naslovom Nevarne kozmetične sestavine na http://vitamini.finechance.com/kozmeticne-sestavine.htm

Lep pozdrav ter pazite na svojo ter otroško kožo.

Tudi mi uporabljamo LAVERA kozmetiko, zobno pasto, za sončenje…

kje se pa LAVERA dobi?
lp

prek interneta, t&m shop ali biosi.si

Uporabljam navadno trdo milo Müllerjeve blagovne znamke, se ta moment ne spomnim, kako se imenuje.

Alverde in Weleda – naravna kozmetika

Tosama Domzale ima cudovito linijo izdelkov za dojencke TO.TO. ?

New Report

Close