Najdi forum

Milena in TS

Na http://www.eon.si sem našel neko stran o TS in MM. Kot kaže so le spacali nov home page. Prav veliko psov niso objavili in močno upam, da bodo redno dodajali nove slike.

http://www.twinet.net/mmocivnik

Spacan je edinole tvoj pogled na svet smrekca, saj strani nič ne manjka!

mislu je le, da bi lahk že prej stran naredl, štekaš!???????????

Ne štekam, ker je že “bla” pa se mu “tud ni dopadla”! A ti “zdej” štekaš???????????

Smrekca je pa sestra … sestra …

NE BLUZITE!

Upqm, da se bo na protestnem shodu zbralo cim vec ljudi in da bodo preglasili tisto pescico, ki tako vneto pljuva po MM!!!

Da ne bosta odkrila tople vode 😉

Milena je imela pred časom že svojo stran, pa so jo hitro umaknili, ko so ljudje začeli opozarjati na tamkajšnje napake, spletna stran pa jih je kar sama dokazovala. Potem se po mesecu ali dveh delovanja tiste strani pojavil napis, da je stran v prenovi 😉
In šele sedaj je očitno TS zadeve vzel v svoje roke in naredil nov hoem page.

Da nas bo več bomo povabili še policijo… BTW, a je protestni shod prijavljen? Ker drugače je nezakonit…

Cenjena Urska,

ce menite, da je potrebno nad ljudi, ki bi radi zascitili zivali, poslati policijo, kaj pa bi poslali nad tiste, ki jih trpincijo, se izzivljajo nad njimi, jih odmetavajo proc kot ponosene cevlje? Zakaj pa ne povabite kar vojske, ki bi pobila nesrecne zivali, pa se ljudi, ki bi protizakonito protestirali! Gotovo ste blondinka z modrimi ocmi!

V soboto sem imela trden namen priti protestirat proti zaprtju azila v Borovnici. A pa mi lahko kdo lepo prosim razlozi kako naj grem v soboto PODPRET nekaj taksnega kot je bilo vceraj na PREVERJENO? Pa saj je to dokumentirano MUCENJE ZIVALI? A nobeden od vas ni gledal?
Meni se pa to ne zdi vec samo pljuvanje zlobnih posameznikov cez Mileno? A se motim?
Sorry, ampak ne morem pozabiti tistih prizorov!

Jaz pa upam, da bodo psi končno rešeni. Kajti za to gre, za pse. A se morda motim?

Ja, imaš prav, sem blondinka z modrimi očmi, točno tista iz oddaje Preverjeno. Kako dobro nekateri opazujejo! Čudim se, da niste opazili tistih ubogih trpinčenih in podhranjenih živali v isti oddaji. Kaja, veseli me, da si lahko na lastne oči videla, da ne lažemo. Mene je najbolj razveselilo ponovno srečanje z Bronxom, ki me je bil tako vesel, kot jaz njega.

…al pa če se zberemo in preglasimo tole govedo ki sliši na ime pasja-mama? To je šele dobra ideja!

Kolikor sem sledil tvojim prispevkom,Urška,sem našel marsikaj pametnega in sprejemljivega.Tega s policijo pa ne razumem,ne znam vskladiti z ostalim kar si napisala.Je bilo tole s policijo samo slab trenutek?

Spoštovana Urška,
presneto dobro sem si ogledala prispevek v oddaji Preverjeno in zelo me je šokiralo, ko sem videla, v kakšnih razmerah živijo psi. Vprašala sem se, kaj je bolj humano – takšno življenje živali ali milostna injekcija, verjemite mi! Toda, žal nisem razumela vašega predloga za povabilo policije na protestno zborovanje in to me je razkurilo. Brez zamere, kajti sama sem velika ljubiteljica psov in če ne bi imela sama že dva, bi iz tistega zavetišča takoj odpeljala k sebi domov še kakšnega revčka. Potrebno bo najti razumno odločitev in glede na razmere v zavetišču, se ne čudim več, da ga hočejo zapreti. Mislim, da si tudi živali zaslužijo nekaj dostojanstva!

Pa lep pozdrav!

Pozdravljeni vsi skupaj. Me veseli, da ste nekateri počasi začeli spoznavat, da ljebezen do živali ni enako Milena Močivnik. Kaj se ona gre, mi sicer ni čisto jasno (čudaštvo, bi rekla), ampak mislim, da so “srečnejši” tisti psi, ki se potikajo okrog
brez lastnika, kot pa tisti, ki so ujeti na kupu svinjarije pri MM. Kaj mislite, kolikokrat na teden dobijo hrano?

Živim zelo blizu nje, tudi sama imam psa. Tisti, ki ste že bili tam, ali ste opazili, da je zelo blizu vodno zajetje ? Od njega živi približno 15 tisoč ljudi. Ali lahko potem razumete, zakaj bi občina rada, da se svinjarija počisti ?

Prav je, da imamo azile za živali, samo ne da jih vodijo ljudje, kot je MM.

Hrano jim dajejo vsak dan. Samo tisti manjši in nedominantni bolj poredko pridejo na vrsto.

Kako ji sploh pride na pamet, da hrani okoli 30 psov iz ene posode?!

Točno to zadnje je tudi meni padlo v oči. Tisti mali revčki
so se poizkušali preriniti do posode, pa ni in ni šlo.

Ne mi zameriti, ampak meni je v tistem momentu je prišla na
misel “pogruntavščina”, kako so nastali boxerji – tako, da so
ovčarje hranili čez šipo.
Zmrazi me, ko se spomnim, kako so se trudili za vsaj en
grižljajček, pa so prišli verjetno zraven šele, ko so jo
taveliki spraznili. Istočasno pa pravi MM, da vsi dobijo
čist dovolj hrane.
Škoda debate!

Jaz imam škotskega ovčarja. Že večkrat se mi je na sprehodu zgodilo, da je mojega psa, ki je bil na vrvici, napadel drug pes, ki je bil odvezan in je tekal okrog (svoje) hiše. Pa velja moj pes za srednje velikega. Samo nej mi kdo ne govori, da se tudi pri MM ne dogajajo take oz. še hujše reči. Mali in veliki psi enostavno ne pašejo skupaj, če so pa še lačni, pa še toliko manj. A je to ljubezen mogoče?

New Report

Close