Najdi forum

Mikrovalovne pečice

Kupujem mikrovalovko, pa me zanima, katero imate, kako ste zadovoljni?
Jaz razmišljam o Sharpovi kombinirani pečici (mikrovalovi + vroči zrak). Je precej draga (95.000); a jo kdo ima? se splača? Kaj pa Whirpoolove?
Vsak namig bo dobrodošel!

lp,
Ana

Takole Ana 76,
Bomo obrnili zadevo in raje ti povej, kaksne funkcije zelis izkoriscati oz. kaksne funkcije naj bi imela tvoja bodoca mikrovalovka ( le pogrevanje in odtajevanje, nimas klasicne pecice ali imas slabo, mogoce celo zelo dobro…) ali zelis opraviti celoten proces kuhanja in pecenja v mikrovalovki?
Potem sele sledi ugotavljanje, katera znamka je boljsa.
Cene mikrovalovka, najsibodi te ali druge firme so od 20.000 vse tja do 150.000 ali celo vec. Odvisno od tega, kaksne tehnicne moznosti in zmogljivosti imajo in kaksne programe kuhanja in pecenja…LP!

Imam srečo, da je moj ata nekako dobil že kar nekaj let nazaj mikrovalovko, kombinirano z vročim zrakom.
Zadovoljna sem in tisti vroči zrak bi mi kar manjkal, vendar je zadeva uporabna le pri dokončnem “zapekanju”. Za peciva, nadevanega zajca in podobne stvari še vednoi uporabljam klasično pečico, je pa mikrovalovka uporabljena tako pol-pol. Pol torej kuham klasično, kadar dopušča čas in ker tudi uživam v tem, pripravim si tudi veliko stvari v zamrzovalnik in ko so mi minute štete, je mikrovalovka zlata vredna. Odtajaš, pregreješ in na koncu (odvisno od jedi) še zapečeš. Smo pa tudi poizkušali, ja, tudi to.

LP

Imam srečo, da je moj ata nekako dobil že kar nekaj let nazaj mikrovalovko, kombinirano z vročim zrakom.
Zadovoljna sem in tisti vroči zrak bi mi kar manjkal, ve

Odvisno, za kaj jo misliš porabljati – za gretje, taljenje, za peko. Jaz imam Bosch, pa sem super zadovoljna. Uporabljanm vsak dan za vse mogoče stvari.

New Report

Close