Mikajo me drugi moški
Pozdravljeni,
prosim vas, da mi pomagate pri mojem problemu oz. mi poveste kaj se z mano dogaja, predvsem bi prosila Boštjana za razlago. In stvar je sledeča, kot je že razvidno iz naslova teme:
Stara sem 36 let, prav tako moj mož, poročena sva že 16 let in imava enega sina, starega 5 let. Dobro se razumeva, poleg tega, da je moj partner je tudi moj najboljši prijatelj. Seks je super, vse štima v postelji in izven nej. Vendar pa se z mano zdaj že kako eno leto dogaja to, da me seksualno privlačijo drugi moški. Mika me naš sosed, ki živi v našem štuku, star je 22 let! Ja, vem da je mlad ampak ko se pogledava to je taka energija, da ni za povedat! Meni se kar meša, fantaziram in sanjarim o njem, kolikor vidim tudi on o meni. Zakaj se to dogaja z mano? Zakaj si želim tega z drugim moškim, če pa je z mojim doma vse v redu?
Prosim vas za vaša mnenja, pa kakršnakoli že bodo. Aja, pa še to se mi zdi, da je pomemben podatek. Še preden sem spoznala moža, sem imela eno razmerje, ki je trajalo eno leto, in 3 moške s katerimi sem seksala. Moža nisem prevarala in ga niti ne mislim, je človek s katerim se želim postarati!
Zanima me samo to dogajanje v moji glavi, ki se vrti o seksu z drugimi!
Hvala vsem
Zmedena Teja
Medtem, ko čakaš na mnenja, si poglej tale film. Zgleda, kot da začetek je posnet po tvojem življenju. Le konca še ne poznamo.
Hormoni te dajejo, nič druga ni. Fantaziraj, uživaj v fantazijah ampak naj ostane pri fantazijah. Verjemi, da tudi tvoj mož fantazira o drugih. Ljudje v osnovi nismo monogamna bitja. Za monogamnost smo se odločili. Ker je monogamija v naših glavah osnova za zvestobo potem moramo tako živeti, ker smo naučeni, da s prevaro partnerja izdamo in partner se tako tudi počuti, posledično ni zaupanje in stvar začne propadati. To je v naših glavah, spremeniti tega ne moremo zato ne varaj, če nisi pripravljena na posledice.
Nimam teh izkušenj, vsaj ne preveč podobnih. Včeraj sem pogledal ta film (spet po dolgem času) in se mi zdi odličen v svoji zvrsti.
Seveda vem, da tudi mož pogleda kdaj druge in da tudi o tem fantazira, se mi ne zdi to nič narobe, dokler ne začne realizirati svojih sanj. Nisem neka naivnica, da bi verjela, da zdaj pa samo mene gleda, saj je človek kot jaz in po tako dolgi vezi je to samoumevno…da si želiš spremembe! Ne vem, mogoče pa bi možu predlagala da bi oba poizkusila kako bi bilo če bi oba šla z drugimi? Ah neee, koliko naju poznam ne bi mogla čez to in bi verjetno to pomenilo konec najine zveze….kaj pa vem.?!
Ampak to prekleto fantaziranje o drugem moškem mi ne gre iz glave! 🙂
Robi, res je to kar si napisal! 🙂
Glede na to, kar si napisal ti divji kostanj, pa me zanima kako moški gledate na to ko se začnejo fantazije o drugih ženskah…kar hop skočite brez da bi mislili, da počnete nekaj kar ni prav in kakšne so lahko posledice? To je zadnje kar bi jaz naredila…mene zanima zakaj sploh se mi to dogaja, da si drugih želim?! Res je da sva se poročila mlada ampak se imava lepo in dvomim, da če bi se poročila kasneje bi bilo sedaj kaj drugače…ne vem, nisem toliko pametna. Mogoče je res bolje, da si najdeš partnerja kasneje, npr. pri 30-tih, ampak si verjetno potem pri 40-tih na istem kot zdaj jaz. Hmmm, malo mi napišite kaj mislite vi.
Pa moje vprašanje za moške: Ko vas druga zamika kar izkoristite priložnost in se nič ne obremenjujete s tem, da ste že v vezi in imate partnerja doma? Želja je velika, ženska je pri roki, pa gremo hop! 🙂
Teja-še vedno zmedena.
Imam idejo, kaj pa swinganje, si izbereta nek dober klub, gresta oba, pa prvič samo opazujeta, se doma potem o tem pogovorita, kako in kaj naprej….je pa zadeva nevarna, če se o tem oba partnerja ne strinjata, več o tej temi je bilo na forumih napisano, pa si preberita oba..pa bo volk sit in koza cela….
Zgleda, da si tisti rek, da je sosedov kruh(ali karkoli že) vedno boljši, vzela preveč resno in dobesedno. :)))
Zmedenost je seveda posledica navzkrižnih prepričanj. In zmedenost bo v tebi, dokler boš tem občutkom dajala tako veliko pozornost. Verjamem, da vsi težimo k notranjemu miru in zadovoljstvu, vendar pa je potrebno v teh primerih prisluhniti svojemu razumu ali racionalnemu umu, ki mora preceniti kakšne posledice bi lahko imelo za nas, če sledimo le k temu, da se znebimo svoje zmedenosti.
Pa čeprav bi to bila le trenutna zadovoljitev.
Prepričanja, ki povzročajo zmedenost, izajajo iz preteklosti in jih ne zanima trenutno stanje. In da ne reagiramo kot živali ali pa kot stroji, uporabimo svoj razum, ki na podlagi trenutnih okoliščin in dejstev, preceni smiselnost naših dejanj.
Če se misliš z možem starati, potem boš morala na spodnji štuk, kjer živi pohoten 22 letnik pozabiti. Zgleda, da imaš polno rit vsega. Pri teh letih lahko rodiš še kakšna dva otroka, res ne vem, zakaj imata samo enega. Imaš očitno malo delo in veliko energije. A ni škoda, da je ne porabiš za kaj koristnega, namesto da fantaziraš o zleh stvareh, ki bodo prinesle toliko gorja?
Marko, ja res je čudovit in strasten seks med nama z možem, mislim, da z leti postaja še boljši!
Pa saj tudi če bi se s tem mladim sosedom spustila v seks za eno noč, ne vem kako bi reagirala, ko bi do te situacije prišlo…imeti pred samo drugega nagega moškega po toliko letih…lahko da bi pobegnila! 🙂 Nimam pojma, se mi pa čedalje bolj zdi, da ne bo tako narobe, če si po toliko letih privoščim seks z drugim. :O
Zaenkrat je vse samo v moji glavi, zato pa sem pisala na ta forum, da vidim kako razmišljate drugi.
Spider, ti kar uživaj, ti pa privoščim, da si najdeš pravo ljubezen!
Z možem točno ve kakšen je, s sosedom si pa zamišlja nekaj, nastaja to dejanje v njeni glavi in tam je vse oh in sploh, zato jo to toliko vleče, ko je pa takooo lepo….. 😉
In zaradi lastne iluzije je pripravljena zavreč vse kar je do sedaj “gradila” – 16let zakona, pustit/odmislit otroka in bit spet…. kdo že?
Lahko pa da bi se mož strinjal s tvojim predlogom in ne bi nič postavljala na kocko, bi skupaj povabila soseda na “zabavo”… 😉