MIK ali SIMER
Mi smo se ze tretjic (vhodna vrata) odlocili za SIMER. 2x so nas prepricali v kvaliteto z okni in garaznimi vrati. Prisli, naredili, nobenih tezav in reklamacij. Ona tesnijo, da je kaj, odpirajo se lepo, garazna vrata lepo tecejo, daljinski in rocni dvig.
Z MIKom pa razen veliko nakladanja, nimam izkusenj, ker me je odbilo prevec govorjenja in prepricevanja v nekaj kar sploh ne potrebujemo. Za vsako ceno so me hoteli prepricati, da rabim vse, kar imajo. 🙂
Tadejo
Mi smo lani izbrali Simer. Čisto z vsem (roki, dogovori, cena, reševanje reklamacij,..) smo bili izjemno zadovoljni. Pod reklamacije mislim naslednje stvari – ki niso njihova napaka:
ko so nam neki mojstri fleksali (ne vem, kako se to reče po slovensko) železo v bližini novovgrajenega okna, so iskre letele v steklo in so se na steklu poznale pike – zamenjali brezplačno,
vodovodar nam je previsoko položil cevi po tleh – tlak v kopalnici bi bil višji od hodnika – ker smo mislili, da je najbrž ceneje izrezati vhodna vrata in jih malo dvigniti, kot pa razbijati položene cevi, smo klicali Simer – rešili zadevo brezplačno,
na balkonskih vratih za teraso smo pol leta po vgradnji ugotovili, da bi bilo fino imeti kljuko oziroma ročaj za zapiranje tudi na zunanji strani vrat – prišli zmontirat brezplačno.
Ne vem, kako delajo drugi, ampak mi smo s Simerjem zadovoljni.