Najdi forum

MIK ali SIMER

Pozdravljeni,

potrebujem en nasvet o nakupu okn in sicer PVC,
Mik-ova se nekoliko ceneje ker pač imajo zdaj pomladanski popust, drugače pa so pri obeh specifikacije okn enake. Mene pa zanima ali ima kdo izkušnje od teh dveh ponudnikov, kateri je boljši ali je mogoče čisto vseeno!
lp

En topel nasvet.Prd nakupom si preglejte ponudbo KLI-Logatec PVC oken(80 mm,6-komorni profil,trojno tesnenje,…) in boste hitro ugotovili ,da je to naj naj naj ponudba.Preverjeno pri 10-ih zagotovo.

Ja hvala za nasvet, bom zagotovo še preveril pri tem podjetju!
lp!

Mi smo se ze tretjic (vhodna vrata) odlocili za SIMER. 2x so nas prepricali v kvaliteto z okni in garaznimi vrati. Prisli, naredili, nobenih tezav in reklamacij. Ona tesnijo, da je kaj, odpirajo se lepo, garazna vrata lepo tecejo, daljinski in rocni dvig.

Z MIKom pa razen veliko nakladanja, nimam izkusenj, ker me je odbilo prevec govorjenja in prepricevanja v nekaj kar sploh ne potrebujemo. Za vsako ceno so me hoteli prepricati, da rabim vse, kar imajo. 🙂

Tadejo

Mi smo lani izbrali Simer. Čisto z vsem (roki, dogovori, cena, reševanje reklamacij,..) smo bili izjemno zadovoljni. Pod reklamacije mislim naslednje stvari – ki niso njihova napaka:

ko so nam neki mojstri fleksali (ne vem, kako se to reče po slovensko) železo v bližini novovgrajenega okna, so iskre letele v steklo in so se na steklu poznale pike – zamenjali brezplačno,

vodovodar nam je previsoko položil cevi po tleh – tlak v kopalnici bi bil višji od hodnika – ker smo mislili, da je najbrž ceneje izrezati vhodna vrata in jih malo dvigniti, kot pa razbijati položene cevi, smo klicali Simer – rešili zadevo brezplačno,

na balkonskih vratih za teraso smo pol leta po vgradnji ugotovili, da bi bilo fino imeti kljuko oziroma ročaj za zapiranje tudi na zunanji strani vrat – prišli zmontirat brezplačno.

Ne vem, kako delajo drugi, ampak mi smo s Simerjem zadovoljni.

New Report

Close