Migrena
Draga “habanera”!
DOBRODOŠLA MED NAMI S SVOJO PRELEPO SPLETNO STRANJO!!!
Vam pa vsakemu posebej želim, da bo na njej našel nekaj zase!
Maja
Maja, prav lepa hvala… 🙂
Se pa oddolžim s kakšno pomočjo tule na forumu… 🙂 in seveda še kako drugače… Vse se itak prej ali slej izravna. 🙂
drugače pa je tole zdravilo za migreno dobro. Meni res pomaga. No, mogoče je tudi placebo pa komu drugemu ne bo pomagalo, ampak meni vsekakor
Lepo pozdravljeni uporabniki in moderatorka tega foruma !
Prvi odgovor spoštovane moderatorke je sprejemljiv in dobrodošel, ma vse drugo je mlatenje prazne slame.
Kaj se tukaj dajeta neka habanera in moderatorka, naj se menita po SMS-jih, ne pa da motita prostor in čas vseh vključenih v mnenja in posvete na forumu.
Moje mnenje je , da si pomagamo med seboj in prosimo za nasvete moderatorko, kar je mimo naslovljene teme pa spada drugam in prosim, ne se vmešavat, če ne paše zraven.
LP
Draga “kronična 30 letna bolnica”!
Najlepša hvala tudi tebi za tvoje sporočilo in za tvoje mnenje! Kakor bi želela, da bi prej ali pa celo takoj odgovorila na sporočila, ki pridejo, mi nekako ne uspe. Malo zato, ker nisem vedno razpoložena za pisanje, malo pa tudi zato, ker pogosto po sporočilu še pustim, da le-to deluje name in da potem odgovorim nanj, ko začutim tako in se mi zbistrijo misli in vsaj približno vem, kaj bom napisala.
Hm, kaj naj ti rečem?! Kakor imaš ti pravico do tega mnenja, ki ga imaš, sva imeli tudi mi2 s “habanero” pravico do tega, da sva si dopisovali, kot sva si – saj temu je vendar ta forum namenjen, če jaz prav razumem zadevo?! Zdaj mi je prišla na misel Ogorevčeva prispodoba, ko je rekel, DA SONCE SVETI ZA VSE ENAKO in ne gleda na to, ali ima nekdo več ali manj denarja, je mlajši ali starejši, manj ali bolj bogat, bolj duhoven ali manj itd. ?? Prepričana sem, da jih je imelo veliko “korist” ravno zaradi tega extra dopisovanja, ki bi se morda res lahko preselilo v bolj privatne vode. Ampak point je itak v tem, da pisanje ne presega meja foruma, razen če si obe strani to izrecno želita in se dogovorita, kako bosta s tem nadaljevali v drugačni obliki.
Prostora je tako torej dovolj za vse, z različnimi potrebami in željami, ki jih imamo. In sprejeto naj bi bilo tudi vsako mnenje, takšno in drugačno. Toliko, kolikor nas gor pride, toliko je različnih variant in vsak na isti naslov foruma izpostavi nekaj čisto svojega.
Ko smo se poslavljale od službene supervizorke, smo ji dale šopek, v katerem je bila vsaka roža različna. Kot smo bile me sodelavke, ki smo ji dale šopek. In šopek je bil še kako lep…
Sem vsaj približno ujela bistvo?!
Srečno!
Lep pozdrav vsem,pred časom in kr nekaj let sem imela isti problem kot večina tukaj,migrene in glavobole,zelo pogoste in močne.Z veseljem povem da sem se rešila teh muk,srečna sem tako da se ne da opisati,predvsem me veseli da sem to rešila brez zdravil,če koga zanima naj se javi na za.
P.s. nič ne prodajan,ni nobena reklama,rada bi samo pomagala z na svetom,ker vem kako je hudo in omejujoce.l.p Violeta<3
Forum je zaprt za komentiranje.