Najdi forum

Tolk cajt slepa za vse ostalo ! Prav ti je , da si stradala. Boš vsaj za drugič vedla !

Ah sej sm ugotovila…brezupen primer je. Sicer pa sm takih situacij že navajena, navajena sm tega da sm všeč tistim ki meni niso oz. do katerih jst ne gojim nobenih čustev…s tistimi ki so pa meni všeč pa nimam sreče :((( Bo že 🙂

Zanimivo, da se tudi meni dogajajo take stvari 😉

Hvala za lepe besede! Res bom za drugič vedela!

Tko!
Rina

Don Vito mogoče bi se pa midva mogla spoznat, heheheh…bi iskrce kr švigale okol in bi mogla pazit da kej ne zažgejo ;)))))))

Blondy, pomislila sem, da se mogoče tudi ti na neki način bojiš zveze ali se ji izogibaš. Pisala si o seksu s kolegi…

ja koncno si opazila, kako se ti vito skos ponuja, mater mas dolgo lajtngo, ni cudno da imas probleme s tipi:))))

lp ajs

Khjam, po moje sta dve varianti, ampak nobena ni ravno roznata zate 🙁
1. tipcku si sicer vsec – ni pa preskocila iskrica in ker si mu vsec malo caka, ce se bo mogoce le zatreskal vate…
2. micotu je tezko rect, da iz tega ne bo nic, ker te noce prizadet, al pa ne ve kako bi zacel, mu je nerodno…, sploh ce izgleda bolj tak zaprt in se druzi le s parimi kolegi, potem mu komunikacija dela tezave… in ce je poleg tega v igri se malo opcije 1. potem imas to kar imas – po tvojih postih sklepam, da si lustna punca – kateri fant se pa nebi malo objemal in poljubljal z eno lusno punco – to ne pomeni nic.
no…meni se zdi bolj 2. ker sem bil vcasih sam precej podoben…vec srece prihodnjic :))))

lp ajs

Darja jst se ne bojim resne zveze, mogoče si jo želim celo preveč in se nato preveč hitr na tipa navežem…mogoče mu to tut prehitr pokažem…sej vem da v večini sama delam napake. Sej pravim, zaradi tipov se jst ne nameravam spreminjat…bo že prišel dan ko bo prišel tisti pravi in me bo sprejel tako kot sem :)) Kar se pa tiče tiste teme ko zagovarjam seks (no ni nujno da pride do seksa, ampak poljubljane in tako dalje) s kolegi…pač stare izkušnje, ki so se mi zgodile…To res nima nobene veze.
ajs, lepo da si se tut ti oglasil…sej veš da si eden od mojih fave tipčkov na forumu. Ja nobena situacija ni rožnata, ampak sej veš…upanje ugasne zadnje :))) Slej ko prej bom dojela in končala tole avanturco z njim, kajti očitno nima nobenega pomena…the story of my life ;)))

Postavi ga pred zid, vanj nameri pusko in potem bo izjecljal tisti svoj da ali ne :))
(khm, samo ce rece ne rajs ne streljat, ker ni vredno 😉 )

lp ajs

P.S. >>sej veš da si eden od mojih fave tipčkov na forumu. – IIIiiiiiiiiii :)))

Ej punči moja, kaj pa če se je on malo pozanimal o tebi, mogoče je celo mene vprašal in sem mu povedal za un zmenek z jagodami in smetano.AHA
No vprašaj se mogoče pa on misli da si samo za en bežen flirt in se fant boji navezat nate. Svašta je mogoče!!

dobr da si me tolk hitr pozabla ;(

lp

Sharkonček veš da te nism pozabila…niti ajsa, niti Vitota, niti hribuca (btw kje je on dons 🙂 Kako nej jst pozabm na take fejst fante 🙂 Ohhhh bom kr harem odprla, hehe 😉

ce mislis, da te je dost za vse potem kar izvoli :)))

lp ajs

Verjem, da ti nebi mankal seksa , ampak jaz bi te gentelmansko prepustil drugim!

Res da si moja njljubša, ampak delil te pa nebi!!

AL moja al pa nič!

Bod bod moja ti bom lešnikov dau, boš tiste potrla bom drugih nabral

lp*

Lahko da je ful kul in oh in sploh tip… sam ime ma pa podn =))))

….nima veze 🙂

Preveč in premal je velikokrat ista stvar, pa človek tega ne razume. Pri meni je blo tud tako. Ampak ne bom nadgrajevala.
Se pa sprašujem, ali imaš prav s tistim “bo že enkrat…” To se lahko tako blazno razvleče. In zato se sprašujem, kaj je razlog in kaj lahko jaz spremenim… Mislim si, da je zmeraj razlog.

Blondy, nisem hotel reci da si ti na nivoju 12 letnika, ampak tale Micho. O fant, ce nekoga peca svetlolasa lepotica, tipcek pa s ezeli le malo drzati za rokce in lupckat, potem s takim modelom ni vse ok se mi zdi..Mogoce pa Micho res se evdno misli, da ga ima le za lulanje…

ti bom dau js podn!

Jah sej me že mal skrbi da ni frigiden ;))) Oooo hribuc, kje se ti men potikaš cel dan 😉

hribuc: ta Blondy, nc ne reagira na moj komentar. Al noce videt, al ne vid, al se pa dela da ne vid 😉
Al mora se enkrat pogledat, al moram pa jst utihnt 😉 ne vem katera varianta je boljsa,… bom razmislu ;))
LP Darko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close