Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Duševno zdravje mi lahko priporočite psihoterapevta?

mi lahko priporočite psihoterapevta?

Mi lahko priporočite kakšnega psihoterapevta v Ljubljani ali Mariboru, ali pa tudi kje drugje, če se splača hoditi. Ne vem kakšne so kaj cene psihoterapije, kolikokrat na mesec je potrebno hoditi. Mogoče bi šla k psihoterapevtu, ki se ukvarja z kognitivno terapijo. Imam težave z odnosti ,obvladovanjem stresa, samozavest, blažja depresija. Prosim za kakšne nasvete. Ne vem kako sploh zgledajo psihoterapije, vem samo , da jaz ne bi plačevala samo za to ,da me nekdo samo posluša ,ampak bi raje konkretne nasvete, pomoč, da bi si lahko sama pomagala.

Draga “aqual”!

Vsakič znova moram napisati, da sem vesela vsakega sporočila posebej!

Kar se pa psihoterapevta tiče, ti priporočam, da greš malo prebrskat stara sporočila oz. odgovore moderatork in moderatorjev, v katerih so bila že predlagana številna imena in priimki ter njihove telefonske številke itd. Precej podroben seznam lahko najdeš tudi na spletni strani Društva DAM. Ali pa me lahko pokličeš na: 04/236-26-10 in ti na tvoj naslov pošljem našo brošuro KAM IN KAKO PO POMOČ V DUŠEVNI STISKI, kjer imaš res zelo dolg spisek psiho-terapevtov, ki ti morda lahko pomagajo.

Pomembno na tej poti je, da najdeš nekoga, ki je “tvoja krvna skupina”-da ti odgovarja, da se ujameta. Kajti-nekomu je lahko nekdo zelo všeč, tebi pa ne bi bil in obratno. Zato upam, da se bo na tvoje sporočilo javil še kdo, ki iz prakse ve, kdo je dober, kdo je njemu pomagal… Potem pa boš počasi izmed vseh priporočil našla človeka zase.

Upam, da sem ti za1x vsaj malo pomagala, če pa te bo še kaj zanimalo, se javi.

Srečno!

Maja

v mariboru zoran zeljič dela pa v zdravstvenem domu za moje pojme zelo dober-lp

Kognitivne terapevte ti žal odsvetujem, po mojem hitro krpajo, čez čas se pa zadeva ponovi. Za pravo spremembo je potrebna glovinska terapija, analitična smer.

New Report

Close