Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? mi lahko priporočate zdravnika

mi lahko priporočate zdravnika

Pozdravljene,
zaradi selitve, bi si rada izbrala novega zdravnika (splošnega, zobozdravnika in ginekologa). Mi lahko priporočate koga v grosupljem oz. tudi tja do ivančne gorice me zanima.
Hvala in lep dan.

Najprej se pozanimaj, kateri sploh jemlje nove paciente. Potem se ponovno oglasi z imeni in vprašaj aktualne paciente, če so z njimi zadovoljni.
Na žalost veliko zdravnikov izpolnjuje ali celo presega zahtevane kvote, kar še posebno velja za boljše zdravnike. Če nimaš poznanstev v zdravstvu, si izbirčnosti ne moreš privoščiti.

Samo nikar ne hodi k Trampužu (ginekolog), ker je največji butelj med zdravniki.

Kaj pa je narobe z njim?

Kaj pa je narobe z njim?[/quote] Meni je vredu.Zakaj imaš tako mnenje?

Mojo hči je tako zašuštral, ko ji je pregledoval kolke, ker je ta norec spregledal, da ima otrok izpahnjen kolk, pa 3x sem jo peljala k njemu na pregled. Ko smo končno prišli do ortopeda (ker je bila punčka prevelika, da bi jo še pregledoval), je rekla zdravnica samo to: kje ste bili do zdaj. Ko sem ji povedala, da smo hodili k Trampužu, je rekla samo to – če boste imeli še kakšnega otroka, nihar ne hodite več k njemu. Ko sem 4- mesečno hčerkico, ki je bila v mavčenih hlačah (noge so ji potisnili do trebuška, jih razklenili in jo tako zagipsali od pasu do podplatov) nesla k pediatrinji in ji povedala, da je to Trampužova sposobnost, je samo začela stokati in se zgovarjati. Moja punčka je stara 3 leta in s kolki so še vedno težave. V kratkem imamo ortopeda, ki bo odločil kaj storiti – ali počakati nadaljni razvoj ali operacija. In vse to zaradi Trampužove nesposobnosti.

Sicer ga kot ginekologa ne poznam, ker ne bi šla k njemu, pa če bi mi dal loto sedmico za to, poznam pa kar nekaj njegovih paciantk. In ne morem verjeti, kakšen osel je, kakšne pripombe daje in kako je žaljiv do pacientk. Kolegica mi je pred kratkim dejala, da je njeni teti po operaciji raka na MV dejal, če mu tako rada hodi rit kazat, da kar naprej hodi na preglede. Mojemu prijatelju, ki je želel biti prisoten pri nuhalni, pa je dejal, naj si še kokice in kokakolo prinese zraven. In še in še takšnih primerov poznam. V življenju še nisem srečala tako slabega zdravnika, pa sem že imela opravka z večimi zdravstvenimi strokami (onkoliški, gastro, ortopedija, ginekologija, endokrina) in ni ga denarja, da me še kdaj kdo vidi v njegovi ordinaciji.

Se opravičujem, sem se morala mal zlajat, ker mu grozno zamerim zaradi hčerkice. V mavcu je bila tako boga, da je nekaj mamic zajokalo, ko so jo videle. Poleg tega ne vem, kaj nas še vse čaka, ker se kolki ne razvijajo kot bi se morali. In ko mi kdo omeni Trampuža, pridejo vsi spomini na plan.

Mene pa resnično zanima, kaj vraga ima ginekolog s kolki pri otrocih???????

Ja v Grosupljem ima. Trempuž ima ordinacijo, dežura tudi v Kranju in na Jesenicah, ukvarja se z akupunkturo, dela UZ kolkov in ima baje celo svoj karate klub. Ko sem povedala pediatrinji, da Trampuž nima pojma o pregledu kolkov, se je začela zgovarjati, da bi sicer morala to delati ona, ampak ona tega in zna in je tako hvaležna Trampužu, da on to dela namesto nje.

zobozdravnica dr. Sanja Verstovšek je super!

New Report

Close