Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Mi ga pomagate najt???

Mi ga pomagate najt???

V sredo sem bla na žuru VPVŠ v Baileysu v Ljubljani. Tam sem vidla enga fuuuull lušnega tipa, ampak je bil z družbo. Menda me ni opazil, jaz pa tudi nisem hotla do njega, saj je bil stalno zaposlen s pogovarjanjem, plesanjem (ful dobro pleše)!
Je srednje velik, ima črne lase, nenormalno dobro postavo, nabit, ful lepe učke ma, oblečen pa je bil v črno kratko majico.
Nism sigurna, ampak ko sm vprašala nekoga kdo je, je menda rekel, da je specialc. Ne vem od kod je, kaj dela, kje bi ga spet videla.
Pomagajte mi!!!

Na Voglu smuča! Pojd se smučat

Lp Pohorc

Pismo,na Kaninu sem videl točno istega,pa nekje na Vršiču danes tud nekaj podobnega.
Khmmmmmmmmmm,
;-)))))
Sp

Jest sem ga včeraj videl pri slapu Savici. Ej res, ful dobro pleše, moral bi ga videt. Pojdi tja, mogoče je še tam…:)

hja, jaz poznam nekoga s te šole in možno, da je bil tud on včeri na tej žurki. probi ga še mal natančneje opisat, če se da, in če ti je res tolk do tega, bom jaz probala uporabit moja poznanstva. lahk pišeš na mail. pa pa.

Enako se je meni zgodilo v Emonski. Nisem verjela, da ga bom še kdaj srečala. Pa sem vseeno šla še enkrat – in glej ga zlomka, spet je bil tam. Torej še pojdi tja, ampak naslednjič pejt do njega!!!

Ja za naslednjič ti naj bo v poduk, da takoj ko zagledaš greš v akcijo pa naj bo 100 folka okoli.
Men je še danes žal, da pred leti nisem šel do ene najlepših srnic, kaj sem jih kdaj videl (zame osebno). Pa še stalno je bla skupaj s kolegico. Od tega je že kar nekaj let pa se še večkrat spomnim…Potem je nisem več videl.

No vidš, Vito, zato ti jest skoz govorim, da prid u Ljubljano!! ;)))

He, meni pa je še danes včasih žal, zakaj nisem kaj rekla v eni trgovini, enemu najlepših srnjakov, kaj sem jih kdaj videla.:) Tudi jaz tistega tipčka po tem nisem nikoli več videla.

Očitno bo že držalo, da priložnost zamujena ne vrne se nobena.

Lp, Sinthija

Mene pa zanima, kaj bi ‘obupana’ potem storila, ko bi izvedela, kdo je in dobila po možnosti še njegovo gsm številko – če že takrat v bejliju ni storila ‘odločilnega’ koraka, a bi ga potem zdej upala???

Smesko Don Vito!!!!

Surprise!!! I’m back!!

Na to temo pa hmm Don Vito… zamujena priloznost??? Pazi, da vzorca ne bos ponavljal!!

Pozdravcke in poljubcke vsem!

Marisy

:)))))) Mater, kar tri peklenske beybe so mi odgovorile :))) to ni kar tako 😉

Peklenske?Hm, torej kar tri hudičevke:)))) A se kaj bojiš, Don Vito?=)

Lp, Sinthija

Čist nič – nasprotno, privlačijo me takšne mal mistične in okultne zadeve 😉 Če pa je še beyba takšna…. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close