Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo mezoterapija

mezoterapija

Pozdravljeni

Bliža se pomlad in tudi rojstni dan moje babice-čeprav ni ravno moja prava babica, ampak jo tako od vedno vsi kličemo. Zakaj to poudarjam? Stara je namreč 58 let, vendar se za svoja leta zelo lepo drži. Tudi koža še ni tako starikava, kot bi se morda za njena leta pričakovalo. Vsa leta je lepo zanjo skrbela, kajti rada je lepa in urejena. Kot že rečeno, bliža se njen rojsti dan in ker sama že kar nekaj časa potihem premišljuje o mezoterapiji, sem se odločila, da ji podarim tretma. Brala sem nekaj člankov na to temo in ker sem naletela na nekaj vprašanj, sem se odločila obrniit kar na vasa v upanju na pomoč

1. Babica namreč precej težko prenaša bolečino, zato me zanima, ali jo je mogoče pričakovati po posegu in pa s čim si lahko pomaga?
2. Koliko tratmajev je potrebnih, da so vidni prvi učinki oziroma ali je potreben ciklus tratmajev ali zadošča zgolj en poseg?
3. Brala sem tudi o temu, da naj bi v krogih potekale razprave o temu, ali je primerno, da se mešanica že dobi, ali pa da jo sam mezoterapevt zmeša. Kakšno je vaše mnenje?
4. Ali so možne kakšne alergične reakcije in kako pri vas poteka posvet pred postopkom?
5. ALi je starost kakšen problem?

Najlepša hvala za odgovore

Pozdravljena,

mezoterapija je tehnika,s katero uporabljamo mikroinjekcije in vbrizgamo homeopatska zdravila ali vitamine v mezoderm ali srednji sloj kože in tako spodbudimo zdravljenje ali korekcijo določenega dela telesa.
Možne komlikacije so modrice in postopek je rahlo boleč.
Sam postopek izvaja zdravnik. Pred postopkom je obvezan pregled in takrat zdravnik svetuje morebitno število terapij in ugotavlja kontraindikacije ( alergijske reakcije , nosečnost, dojenje …).

Lep dan in lep pozdrav,

Olivera Svilar - Kanjovsky, dr.med. akupunkturolog Terme & Wellness LifeClass http://www.lifeclass.net/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close