Najdi forum

Poslušajte mojo zgodbo. Stara sem 38 let in imam tri otroke – vse mlajše od 10 let in krasnega moža. Spoštujem ga, dober oče je in mož. Ljubim ga in ga imam ga neznansko rada. Živimo lepo in nič nam ne manjka. Bila sem vrhunska športnica in se s športom še vedno redno ukvarjam, zato imam velik krog prijateljev in prijateljic. Še vedno sem v športu dobra in tekmujem z rekreativci v moški konkurenci in po navadi zmagujem. Zato me cenijo in me imajo večinoma za precej mlajšo in se z “mladiči”, ki so od mene mlajši tudi 15 let dobro razumem. In, če verjamete ali ne, mi je eden izmed njih všeč. Obhajajo me občutki tiste, ne bi rekla zaljubljenosti, ampak tisti neki občutki …, vrag , ne znam jih niti opisati. In seveda dobro čutim, da sem všeč tudi njemu. Dobro se poznam in vem, da gre z moje strani samo za simpatijo, saj se kam naprej ne bom spustila. Pa vendar me zanima, se je tudi vam zgodilo kdaj kaj podobnega? Sem zato slaba žena in mama?

J….

zgodba, kot večina zgodb. To se dogaja skorajda vsem, problem je samo takrat, kadar nekdo ne zna razumeti, kaj je bolj vredno. Ničkolikokrat sem slišal, kako je bil nekdo nekomu simpatičen in je zadeva prerasla v zanimanje in nato v popolno histerijo in potebno po njegovi bližini in na koncu se je vedno slabo končalo. ampak samo za tiste, ki so šli do konca. Zakaj?

Se zgodi, da je nekdo nekomu všeč in obratno, vendar vse skupaj obstaja samo na neki bazi tistega, česar ne moremo imeti in ta sadež je najbolj zaželen. Vendar je to samo tisti, delček celotnega življenja, ko ti gomazi in si želiš, kajti vse je v glavi, potem pa prebereš prve stavke tvojega vprašanja in vidiš, da si srečno zaljubljena, čudovito življenje in tako naprej. No, ko pride v večini primerov do takšne simpatije, pozabijo na te stavke. Da pridobiš vse to, kar si ti napisala, je potrebna trnjeva pot in ti kot vrhunska športnica veš, koliko dela je potebno vložiti za dober rezultat. Tako je tudi v zakonu, za dober rezultat, je potrebno ogromno truda in treninga, ki pa pride samo z leti.

No, me zelo veseli, da si to vprašala in na koncu tudi odgovorila, da več od tega ne boš šla. Se pravi, da se zavedaš kaj je dolg in naporen trening, pa čeprav v zakonu in kako hitro tisto kondicijo, tiste nabrane prednosti lahko izgubiš.

Zato nisi slaba mati niti žena. To se dogaja skorajda vsem. Vsi smo bili ali pa bomo kdaj na tej , če se lahko tako izrazim preiskušnji.

Važno je kaj imamo in ne kakšen delček lahko še dobimo. seveda to velja za zaljubljenost. Naj pa ti povem,d a vse mine in tudi ta simpatija bo, samo nikar jo ne potenciraj, kajti lahko z druge strani pride do prevelikih pričakovanj in potem se boš morala pa otepati.

Če je ženska lepa, če kaj izžareva, če ima kaj za pokazati in pokaže, verjemi tudi jaz rad pogledam in se družim s tako osebo, pa to še ne pomeni, da bi jo rad imel ali z njo imae karkoli.
Nekje je meja in če si jo znaš pravilno postaviti, potem ne boš imela težav, mati si lahko še vedno najboljša, kar za otroke vedno boš, za moža si pa še vedno dobra in ko pride kakšen tak trenutek, ko se zaveš in sprašuješ alid elaš rpav, takrat se odloči in energijo ljubezni posveti svojemu možu in ga preseneti s kakšno novo fantazijo.

Boš videla kako bo presenečen :)))

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ja pa še res je kar je napisal Primož.Nekaj podobnega kot se dogaja tebi,se je lani tud meni že,skoraj sem že prekinila zvezo s prijateljem s katerim sem že sedmo leto,no na koncu sem videla,da si mora človek res postaviti neko mejo do kje lahko gre , pa čeprav nas včasih še kar vleče in vleče…
Jaz sem zase čisto prepričana , da danes nebi bila srečna , če bi se takrat prepustila tistemu ščegetanju katerega sem čutila ko sem ga pogledala…..
LP

Draga J,

če ti kaj pomaga naj ti povem kaj se je zgodilo meni. Sem v resni zvezi že 7 let in sem nekega dne ugotovila, da mi je všeč sodelavec. Saj veš kompliment sem in tja in me je udarilo. Pa nisem hotela in nisem imela namena, da bi kaj bilo. Sploh pa tisti izrek “meni se pa to ne more zgoditi”. No pa sva si bila ful všeč, meni je srce noro bilo ko sem ga videla in pomislila nanj, še jedla nisem nič. V službo sem šla s takim veseljem, da se ne da opisati, poslušala ljubezenske pesmi… Z njegove strani je bilo isto, vsaj videla sem to v njegovih očeh. A daleč naprej ni šlo, v bistvu ni bilo nič. Od tega je zdaj kakšno leto in še vedno delava skupaj, ampak se razumeva čisto kot kolega, nič drugega. Ne boš verjela, še vedno mi je simpatičen ampak drugo me več ne zanima. Me je minilo. Zato, če nimaš namena iti do konca se nimaš nič bati, da si slaba žena in mama, ker se nam to vsem dogaja. Sploh pa malo adrenalina ne škodi.

To se dogaja vsakemu. In to sploh ni merilo za kvaliteto materinstva. Če se le ne boš spustila globje.

New Report

Close